torstai 29. lokakuuta 2015

F/W wishes: blushy pinkOlen viime aikoina jostain syystä alkanut turhautua tummanpuhuvaan garderobiini. Mustaan ja harmaaseen pukeutuminen tuntuu jotenkin ankealta, enkä meinaa löytää sitä sellaista "mutta musta on aina tyylikäs" -fiilistä enää ollenkaan. Ehkä turhautumiseni johtuu siitä, etten koe ulkoisen olemukseni heijastavan sisäistä olotilaani ollenkaan, mene ja tiedä.

En tiedä yllättääkö tämä suoranaisesti ketään, mutta mulla on teinistä asti ollut pienoinen rakkaussuhde vaaleanpunaiseen ja pinkkiin. Vaikka en omistakaan röykkiöittään pinkkejä tai vaaleanpunaisia tavaroita, pidän kyseisistä väreistä kovasti. Toki jotkut värisävyt miellyttävät enemmän kuin toiset, mutta ymmärtänette ajatuksen.

Koen, että pinkki ja vaaleanpunainen kuvastavat osuvasti sitä suurta sisäistä tyttömäisyyttä, joka sisältäni yhä näin aikuisenakin kumpuaa. Sisustukseen asti en kyseistä väriä ole kuitenkaan tuonut, ainoana poikkeuksena mun vessa pinkkeine vessamattoineen ja muutamine yksityiskohtineen. Tähän tosin voi yhtenä syynä olla myös se, että mulla oli meidän vanhassa talossa hempeän vaaleanpunaiset tapetit huoneessani (näin käy kun 11-vuotias Anna saa itse ekaa kertaa elämässään päättää ikiomasta huoneestaan) ja sain varmaan niiden vuosien aikana jonkin sortin yliannostuksen.Viime aikoina olen joka tapauksessa löytänyt itseni haaveilemasta suloisesta vaaleanpunaisesta. Hattaran värinen neule sopisi täydellisesti yhteen vaatekaapista löytyvien harmaiden ja beigen eri sävyjen kanssa. Neuloksen tulisi kuitenkin olla siistin sileää, pörröisestä tulee helposti omaan makuuni turhan rento (tai jopa osin epäsiisti) vaikutelma. Pehmeä, hento vaaleanpunainen neule on tällä hetkellä yksi täydellisimmistä asioista, joita voin kuvitella.

Etsiskelen siis paraikaa sitä ikuista sokerihumalan lähdettä karkkihammas kolottaen.

xx,

Anna

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti