lauantai 3. syyskuuta 2016

WHERE IS THE LOVE?


Joskus tulee hetkiä, kun tietää, että tästä mä haluan kirjoittaa, tän mä haluan jakaa teille.

Tän videon näkeminen oli sellainen hetki.


Kuten osa muistaneekin, biisi julkaistiin alunperin jo vuonna 2003. Mä kuuntelin sitä yläasteen ja lukion välissä paljon, erityisesti vuonna 2006 kun me asuttiin Saksassa.

Mä liitin tän alkuperäisen biisin aina WTC:n terrori-iskuun, vaikka todellisuudessa se käsittelee paljon muitakin kipeitä aiheita. Mä muistan kun 9/11 tapahtui. Mä olin yksitoista. Mä piirsin sekavan piirrustuksen, joka käsitteli kyseistä tapahtumaa. Kai se oli mun tapa käsitellä sisälle patoutuneita tunteita. Mä en voinut ymmärtää, että maailmassa saattoi olla ihmisiä, jotka halusivat tehdä toisille niin paljon pahaa. 15 vuotta myöhemmin oon edelleen samassa tilanteessa: en ymmärrä vieläkään. Ja maailman pahuus satuttaa edelleen yhtä paljon.

Tää video liikutti mua myöhään eilen illalla kun näin ja kuulin sen ensimmäisen kerran ja se liikuttaa mua edelleen. Alkuperäinenkin biisi oli musta aika koskettava, mutta tämä uusi versio, sen viesti ja surullista kyllä, ajankohtaisuus, vetävät hiljaiseksi.

Toivotaan, että kymmenen vuoden päästä ei ole enää tarvetta kysyä "missä on kaikki rakkaus?".

EDIT//

Olen nähnyt allaolevan videon aikaisemminkin, mutta se tuli tänään vastaan, kun eräs tuttu linkkasi sen fb:ssä. Mun mielestä se sopii tän postauksen kontekstiin hyvin, siksi lisään sen tähän. Mulle se toi hyvän mielen, toivottavasti teillekin.

(Toki kyseessä on mainos ja sikäli tilanne ei ole aito, mutta se ei mun mielestä vähennä tän videon sanoman arvoa.)
Ei unohdeta, että me ollaan kaikki lopulta samasta puusta veistettyjä. Ja ei unohdeta rakastaa.

xx,

Anna

2 kommenttia:

  1. Wow. Tää postaus on joka sanalta niin totta ja kirsikkana kakun päällä tuo "DNA Journey" video..

    VastaaPoista