perjantai 17. huhtikuuta 2015

Fun Fact Friday


Koska on perjantai ja se tietää, että allekirjoittaneella on edessää työtön (hehe) viikonloppu, ajattelin että tällainen höpsö nippelitieto-pläjäys olisi hauska alku viikonlopulle.

-Mä olen hyvin, hyvin perso makealle. Voisin ihan totta elää jälkiruoilla such as kakuilla ja jäätelöllä. Vanha koululuokkani nimesikin mut aikoinaan "jälkiruokakuningattareksi" ja kyseistä lempinimeä kannan edelleen ylpeänä.

-Nykyinen työpaikkani tarjoaa niin hyvät työsuhde-edut (ja kokkailu ei kuulu mun top5 lempparit ajanviettotavat -listalle), että mä teen todella harvoin ruokaa himassa. Tosin viime aikoina olen vähän skarpannut.

-Mä uskon ihan vähän horoskooppeihin.

-Mä olen syntynyt klo 13.13 ja musta se on aina ollut vähän maagista ja jotenkin siistiä. Osittain sen takia mä en myöskään ole koskaan uskonut numero 13:n tuovan epäonnea.

-Mä en oikeastaan ikinä katso kauhuleffoja. Ne pelottaa mua ihan kamalasti, koska mun on vilkkaan mielikuvitukseni takia tosi helppo eläytyä kaikkiin elokuviin. Kun katsoin Ringin kolmannen kerran, säikyin ja kiljuin yhtä kovaa kuin ekallakin katselukerralla. No joke. Kuulemma pilasin leffan katselun kavereiltani, koska heitä nauratti mun käytös niin paljon. Jos kuitenkin joudun jotain kauhua katsomaan, yritän hokea itselleni että "muista että siellä on kuvaustiimi ja kamerat ja kaikki, ihan tossa vieressä, tää ei tapahdu oikeasti". Joskus olen henkisesti noin 12-vuotias.

-Mä en tykkää ostaa kaupan valmiita karkkipusseja (tämä ei toki tarkoita ettenkö silti välillä kantaisi rahojani lähikaupan kassaan karkkipussin kanssa poistuessani). Mikään pussi ei ole ikinä täydellinen ja aina löytyy jotain vähemmän hyviä karkkeja. Thank god for Makuunin irtokarkit.

-Mä olen hyvin, hyvin impulsiivinen ja mä innostun aivan järjettömän helposti kaikesta (tää ei ehkä ole edes mikään yllätys kenellekään). Eräs miespuolinen ystäväni totesi kerran, että ainoastaan minä pystyn olemaan innoissani pikkulinnuista ilman, että alkoholilla on osuutta asiaan (olin tainnut selittää kuinka kävin Korkeasaaressa ja etsin Lintutalossa innokkaasti tilhiä).

Hauskaa viikonloppua!

xx,

Anna


4 kommenttia:

 1. Jälkkärit, kauhuleffat ja karkkipussit - I feel you! :D Tosin en käsitä, että miten sä oot voinut kattoa Ringin KOLME kertaa, mulle ykskin oli liikaa. :''D Monta vuotta pelkäsin mennä meidän kodinhoitohuoneeseen ja saunaan ku olin varma et siel on sellanen Ruumis.

  Hyvää työtöntä viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme sanaa selitykseksi Ring x 3 -katselukertoihin: leffailua kavereiden kanssa. :D

   Meidän joskus mennä ostamaan irtokarkkeja yhdessä!

   Pus<3

   Poista
 2. Sulla mun mielestä jossakin täällä blogissa lukikin että mistö sivuilta kattelit niitä aupair perheitä jos en väärin muista, mutta nyt en mistään löydä.. Kehtaisitko laittaa tähän nniitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai! Mulla tosiaan oli tuotantoyhtiö apuna perheen etsinnässä sen jälkeen kun päätin lähteä mukaan ohjelmaan, mutta sitä ennen etsin itse perheitä suomalaiselta hoitopaikka.net -sivulta (siellä suurin osa auppareita etsivistä on suomalaisia/puolisuomalaisia, ulkomailla asuvia perheitä) ja toinen hyvä sivusto on aupair-world.net. Sitä suositeltiin mulle monelta eri taholta, se on ilmainen ja sieltä löytyy perheitä ympäri maailmaa. Noista kahdesta olen mitä luultavimmin puhunut aikaisemmin ja niitä itse käytin :) Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista