maanantai 6. huhtikuuta 2015

#demsundayfeels


Tulin just himaan, oltiin rakkaan ystikseni kanssa haahuilemassa kaupungilla ja lopulta päädyttiin Kamppiin juomaan kahvia. Ulkonakin on ihana ilma, en kestä! Uskaltauduin ensimmäistä kertaa tänä keväänä ulkosalle paljain nilkoin, koska vaikka paljaat nilkat onkin paljon kivemman näköiset kuin sukkaiset nilkat niin mä en kyllä niin paljon ulkonäön vuoksi uhraudu, että jäädyttäisin itseni.

Mutta toivotaan, että tästä eteenpäin voisi heivata sukat lopullisesti mäkeen ja kirmailla ulkona nilkat vilkkuen! Oon niin fiiliksissä tosta keväisestä ilmasta!

Käytiin myös pyörimässä ruokakaupassa koska se on kivaa (mä ostin ruisleipää ja villinä korttina aurajuustoa), höpötettiin, jauhettiin niitä näitä ja päivitettiin toisemme ajan tasalle. Todella rentouttavaa, etenkin kun mulla on vähän sunnuntai-fiilis. Olin viikonlopun duunissa, mutta tänään ja vielä huomennakin vietän vapaapäiviä. Ihanaa.

Nyt taidan tiskata, nukkua pienet päikkärit ja sitten keitän kahvia ja alan lukea Rouva Bovarya.

xx,

Anna

2 kommenttia:

 1. Heippa! Eksyin tänne sun blogiin ja oon kattonu ne kaikki Au pairit Lontoossa ohjelman jaksot. Oli tosi hyvä tai että tykkäsin siitä ite tosi paljo! :) Oon tässä miettiny että haluaisin itekkin jossakin vaiheessa elämää lähteä joko vaihtoon tai ihan Au pairiksi niin miten sää päädyit sitte tähän ohjelmaan tai että miten pääsit mukaan? Kiva jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päädyin tohon ohjelmaan ihan vain hakemalla. Näin siitä ilmoituksen jossain ja koska olisin joka tapauksessa ollut lähdössä au pairiksi samana syksynä kuin ohjelmaa kuvattiin, päätin puolivitsillä hakea mukaan ja no, lopulta sitten päädyinkin osaksi ohjelmaa.

   Ehdottomasti kannattaa lähteä vaihtoon, jos vain on mahdollisuus ja jos esimerkiksi lukion/amiksen jälkeen haluaa pitää välivuoden, aupparointi on hyvä keino päästä tutustumaan uuteen kulttuuriin ja maahan ja kehittää kielitaitoa. :)

   Poista