torstai 1. maaliskuuta 2012

then I saw his face, now I'm a belieber

Hellurei!

Pientä hiljaisuutta oli ilmassa, mulla on ollut vähän kiire. Oon muun muassa leiponut mokkapaloja, joista tuli tosi hyviä (ja syönyt 3/4 pellillistä yksin, ei hyvä), viettänyt kahtena iltana aikaa mun lempparipoikien luona Jakiksessa ja ollut syömässä iskän luona. Ja tietysti ollut töissä.

Ah ja lisäksi maanantaina suihkussa käydessäni huomasin, että mun suihkukaivo ei oikein vedä kunnolla (toisin sanoen KOKO kylppäri lainehti) ja ankarasti pohdiskeltuani päädyin siihen, että mun pitäisi varmaan tyhjentää se suihkukaivoviemäriasia. Eikun tuumasta toimeen. Avasin sen viemärin kannen ja olin kelannut, että varmaan pari hiusta löytyy. Ai että pari?! Suodattimen alta löytynyt iso läjä ties kuinka vanhoja hiuksia oli valtava ja mä jouduin vielä koskemaankin niihin. Iu, hyi ja yäk. Ei mikään ihme, ettei viemäri vetänyt. Luojalle kiitos kumihanskoista. Ja koska yllättäen se suodatin oli hyvin törkyinen, päätin pestä sen ruusuntuoksuisella saippualla. Nyt on kuulkaa puhdasta munkin viemäreissä!

Toi viemärin puhdistus oli ällöttävintä, mitä oon miesmuistiin tehnyt. Siis hyi. Mutta jos muut pystyy siihen, mäkin pystyn. Ja olipahan kasvattava kokemus (lue: opin, että jatkossa kannattaa putsata sitä vähän useammin kuin kerran vuodessa)

Huomenna alkaa taas viikonloppu (miten musta tuntuu, että nää viikot menee koko ajan nopeammin ja nopeammin? geez) ja mä lähden käymään kotikotona, koska sitten tulee taas niin paljon juhlia, bileitä ja kekkereitä, etten varmasti ehdi käydä Riksbyssä edes kääntymässä seuraavaan kolmeen viikkoon.

Palaan takaisin Helsinkiin tosin jo lauantaina kun ollaan ajateltu vähän lähteä ulkoilemaan tyttöjen kanssa. Katsotaan, että mihin päädytään ja missä seurassa. Mutta yleensä parhaimmat illat onkin just niitä kun ei liikaa suunnittele.

Melkein meinasin jo kirjottaa, että nyt meen tekemään pikasiivouksen ja sit meen nukkumaan, mutta olihan mulla jotain oikeeta asiaakin!

Mun lemppareista lemppareimmalla Justin Bieberillä on tänään 18vee synttärit! Eli siis happy birthday Justin! Oon siis megalomaaninen JB-fani ja toivon ihan mielettömästi että Justin tulisi joskus keikalle tänne Suomeenkin. (Tosin ei mua kyllä haittaisi mennä sen keikalle johonkin ulkomaillekin).


Mä en kestä miten söpö se on. Ihanaihanaihana.


Okei tajusin NYT vasta, että hitto vie, mähän olisin voinut kosia Justinia eilen! Nyt me oltais jo onnellisesti kihloissa ja häät sitten vuoden päästä kesällä (19,5v on sille oikein hyvä ikä mennä mun kanssa naikkariin).

Paitsi että oikeesti haluaisin että mua kosittaisiin. (Mut ei vielä! Koska niitä kosijoitahan tosiaan tulvii ihan ovista ja ikkunoista.)

xoxo,

Anna The Belieber

ps. kuva täältä

2 kommenttia:

 1. Oon kans vakaasti sitä mieltä et tarviin miehen just tohon hommaan :---D Siis lattiaviemäreiden puhdistus on jotain käsittämättömän hirveetä, kaivan kumihanskat kädessä viemärii ja oksuämpäri vieressä kaiken varalta... Oi mies, missä luuraat!

  Hyvät viikonloput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasia hommia varten pitäis kaikilla on sellanen monitoimimies, jolle sit vaan voi soittaa ku tilanne vaatii. Vähän niinku henkilökohtanen talkkari! :D

   Poista