tiistai 20. maaliskuuta 2012

77 päivää/auringonsädettä/kahvikupillista

Helou!

Oon ihan sekasin viikonpäivistä, äskenkin piti oikein miettiä että mikäs päivä tänään nyt onkaan. Tiistaihan se.

Viikonloppu ja ultimate, överi Harry Potter -leffamaraton oli parasta ikinä! 19 tuntia, 8 elokuvaa, iso olohuone, mukava sohva/patja/nojatuoli, lemppariystävät ja paljon safkaa. En voi ku suositella, ihan mielentöntä nähdä se koko tarina yhtenä pätkänä. Tuli kauhee hinku lukea ne kirjatkin, koska leffoja katsoessa huomasi miten paljon enemmän kirjoista saa irti. Kirjojen luku jää kuitenkin kesälle, koska se on niin iso "projekti" ja mä oon vielä sellainen lukija, että kerran ku alotan hyvän kirjan niin mua ei saa siitä irti kirveelläkään. Kesään asti en lue pääasiassa muuta kuin noita pääsykoematskuja, sellasen päätöksen oon tehnyt. Lehtiä ei lasketa. Tää rutistus on kuitenkin loppujen lopuksi lyhyt aika mun elämässä, voin uhrata joitain mukavia asioita elämästäni siksi aikaa.

Kävin tänään postissa kesken duunipäivän hoitamassa vähän bisneksiä ja voi elämä sitä auringonpaistetta! Teki mieli kävellä oikein superhitaasti ja imea kaikki se mahdollinen valo. Töissä olinkin sen jälkeen yhtä suurta riemuidioottia. Hymyilin niin käsittämättömän onnellisena koko ajan että ei mitään järkeä. Voi aurinko minkä teit.

Duunin jälkeen oli pääsykoevalmennusasioita ja illalla näin T:n ja mentiin kahville Aleksin La Torrefazioneen, paikkaan jossa kumpikaan meistä ei ollut käynyt aikaisemmin. Tosi kiva, vähän keskieurooppalaishenkinen kahvila, kuten kaikki varmaan tietääkin jo. (Oltiin luultavasti Helsingin ainoat ihmiset, jotka eivät olleet käyneet siellä.)

(Tähän oli tarkoitus laittaa kiva kuva kahvilla täytetyistä kahvikupeista, mutta iPhotolla on nyt selvästi huono ilta kun se temppuilee kuin mikäkin murrosikäinen. Ei siis heru kuvan kuvaa.)

Huomenaamulla olisi tarkoitus suunnata aamupalalle iskän kanssa, luultavasti Ekbergille niin kuin aina, ja sit vähän opiskella ennen töihin menoa. Koitan myös ehtiä pyörähtää kaupoilla ja etsiä vähän asusteita niitä lauantaisia "Liisa Ihmemaassa" -teemabileitä varten!

xoxo,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti