torstai 26. maaliskuuta 2015

Kansainvälinen vohvelipäivä eli ne oikeasti tärkeät merkkipäivät


Kuulin tänään töissä, että eilen oli ollut kansainvälinen vohvelipäivä ja mä en syönyt yhtä ainutta vohvelia! Vähänkö harmitti.

Mutisin työkavereille, että miksei näistä uutisoida paremmin ja sen jälkeen tuli mieleen, että voisin ainakin kirjoittaa itselleni ylös tämän vuoden jäljellä olevat tärkeät juhlapäivät. Päästyäni töistä kotiin aloin googlailla ja pakko tunnustaa, että yllätyin kyllä pahanpäiväisesti. Noita merkkipäiviähän on lähes vuoden jokaiselle päivälle ja usein samana päivänä juhlitaan muutamaakin eri asiaa!

Huikeeta.

Seuraava ongelma on tietenkin, että realistisesti ajateltuna mä en yksinkertaisesti millään ehdi juhlia kaikkia noita merkkipäiviä. Niinpä päätin, että voin valita kaikista juhlista ne kivoimmat ja hauskimmat ja juhlia niitä sitten antaumuksella. Tässä onkin tulossa jos jonkinmoista juhlaa!

Aion seuraavan puolen vuoden aikana juhlia ainakin seuraavia merkkipäiviä:

Lukeminen on hauskaa -päivä 1.4.
Pointti: Saada lapset ja nuoret lukemaan tietsikkapelien sijaan. Musta tosi tärkeä juttu. Lukeminen on sitäpaitsi yksi parhaita asioita, joita voi tehdä paikallaan (nukkumisen ohessa), joten itse aion todellakin omistautua ensi keskiviikkona jollekin kirjalle.

Suklaamoussepäivä 3.4.
Pointti: No koska onhan suklaamousse vaan nyt ihan törkeen hyvää! Aion syödä ainakin yhden annoksen suklaamoushhhhea.

Tyynysotapäivä 4.4.
Pointti: Tyynysota on ihan tyhmää. Said no-one ever.

Yläfemmapäivä 18.4.
Pointti: Anna vähintään yhdelle ihmiselle ylävitoset. Koska siitä tulee hyvä fiilis ja se yhdistää ihmisiä. Ja se on hauskaa.

Maailman pingviinipäivä 25.4.
Pointti: Kenen mielestä pingviinit ei muka ole ihan ykköseläimiä? Tarkoituksena juhlistaa pingviinejä ja niiden olemassaoloa.

Batman-päivä 1.5.
Pointti: Always be yourself, unless you can be Batman. Then always be Batman. Toukokuun ensimmäisenä juhlistetaan Batmanin ensiesiintymistä sarjakuvissa samana päivänä vuonna 1939.

Matkamittarien päivä 12.5.
Pointti: Juhlitaan liikennevälineiden, autojen jne. matkamittareiden keksimispäivää. Matkamittari keksittiin vuonna 1847. Hurraa ahkerat matkamittarit!

Ole miljonääri -päivä 20.5.
Pointti: Jos olet oikeasti miljonääri, cool. Tee jotain miljonääri-kivaa ystäviesi kanssa, vie ne vaikka helikopteriajelulle! Jos et ole miljonääri, voit leikkiä että olet. Pohdi raha-asioitasi vakavasti ja mene sen jälkeen ostamaan lottokuponki. Ehkä pian oletkin jo miljonääri. (Bloggaaja ei ota vastuuta voitottomista lottokupongeista.)

Kuulakärkikynien päivä 10.6.
Pointti: Tänä päivänä vuonna 1943 kuulakärkikynä patentoitiin. Juhlista päivää kirjoittamalla jotain somaa toimivalla kuuliksella! (Mikäänhän ei ärsytä enemmän kuin huonosti toimiva kuulakärkikynä.)

Maailman käyskentelypäivä 19.6.
Pointti: Tarkoituksena hidastaa, ottaa rennosti, tuoksutella kukkia ja kasveja ja nauttia elämästä sen sijaan että kiirehtisi joka paikkaan ja hosuisi koko ajan. Yksi mun parhaista ystävistä on maailman paras käyskentelijä. Hän tykkää käyskennellä kädet selän takana ja mä olen alkanut ottaa hänestä mallia.

Suklaavanukaspäivä 26.6.
Pointti: Syö lempijälkiruokaasi. Itse aion ostaa kaupasta Jacky Makupala Maitosuklaavanukasta, ultimate-lempparini jo lapsesta alkaen!

Teddykarhujen huviretkipäivä 10.7.
Pointti: Mene piknikille ja ota lempipehmolelusi messiin. Tai edes rutista sitä kunnolla. Mulla oli kaksi mun tärkeintä pehmolelua mukana Lontoossakin. (Joo, mä oon vähän tällänen nössö. Mut onneksi kaikkien ei tarvi olla koviksia.)

Piin likiarvon päivä JA Riippumattopäivä 22.7.
Pointti: Tuplajuhlapäivä, wuhuu! Heittäydy riippumattoon huilimaan ja muistele samalla piin likiarvoa. 3,14159....

Siskojen päivä: 2.8.
Pointti: Koska siskot on rakkaimpia ja tärkeimpiä asioita, joita Maa päällään kantaa.

Kansainvälinen pupupäivä 26.9.
Pointti: NO KOSKA PUPUT RULAA!! <3 p="">
Kansainvälinen kahvipäivä 29.9.
Pointti: Koska oikeasti hyvä kahvi on oikeasti ihan tajunnanräjäyttävän hyvää. Plus koska mä rakastan kahvia.

Lisää erinomaisen hauskoja merkkipäiviä löytyy täältä. Jokainen löytää varmasti jonkun itselleen tärkeän merkkipäivän!

xx,

Anna

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että suklaavanukaspäivä sattuu just miun synttäreille :) tuplasyy juhlia!

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ihan huippua! :) Todellakin tuplasyy juhlia! Mun synttäripäivänä sen sijaan on "Kastele kukkasi" -päivä, jee :DDDD

   Poista
 2. Hihi! Kiitos että selvensit tuon Käyskentelypäivän tarkoituksen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on kokonaan mun puolellani! Kiitos, että muistutit tän vanhan postauksen (ja kaikkien näiden juhlapäivien) olemassaolosta! :)

   Poista