torstai 6. joulukuuta 2012

"Ollahan ittenäisiä ja rinta rottingilla"

Jee, hyvää synttäriä Suomi 95vee ja hyvää itsenäisyyspäivää me!Ruudun tällä puolen on vietetty itsenäisyyspäivää hyvin rauhaisissa merkeissä. Nukuin myöhään, koska eilen illalla vietettiin ihanien vanhojen duunityttöjen kanssa pikkujouluja Töölössä ja oli niin kivaa! Istuttiin ruokapöydän ääressä, syötiin, puhuttiin kaikesta mahdollisesta ja punkku virtasi! Kotiuduin puoli neljän aikaan aamuyöstä ja oi miten kaunis aamuöinen Helsinki vaan oli.

Päivällä vaan siivoilin vähän, kävin juoksemassa (tosin termi "rämpimässä" sopisi paremmin tohon, ei oo toi lumi maailman kivoin juoksualusta) ja sitten höpöttelin pitkästä aikaa ihanan Turku-beibeni E:n kanssa puhelimessa. Seiskan aikaan AH saapuikin tänne mun luo piparipaketin kanssa, eikun Linnan juhlat päälle ja pukuraati käyntiin! Me lojuttiin mun sohvalla ja updeitattiin toisemme omista elämistämme, todellista ystäväaikaa siis.

Huomenna duunia ja sitten vapaan viikonlopun viettoon! On nää kaksipäiväiset duuniviikot kyllä rankkoja. Sikäli kiva kyllä tälläinen kevyt aloitus, koska mä alan onneksi olla lähes toipunut jet lagista, joskin oon vähän laginen noin niin kuin ylipäätään.

Viikonlopun ajattelin käyttää suklaajoulukalenterin metsästykseen. Meinasin ostaa omani jo ennen reissua, mutta sinisilmäisesti ajattelin, että "no varmasti niitä on vielä joulukuun alussakin". NO EIPÄ OLE. Me kierrettiin tiistaina T:n kanssa kaikki keskustan isot ja pienet kaupat läpi. Ei mistään löydy (paitsi Mars-kalentereita tai vaihtoehtoisesti niitä superhalpoja joissa on pahaa suklaata). Ottaisin mielelläni sellaisen Kinder-kalenterin, joka mulla oli viime vuonnakin.

Viimevuotisesta puheenollen, taisin myös silloin olla myöhässä suklaakalenterin kanssa. Jotkut ne ei näköjään vaan opi virheistään.

Lisäksi ajattelin viikonloppuna parantua tästä silmätulehduksesta, joka mulla on tosi kivasti molemmissa silmissä. Toisin sanoen näytän aivan siltä kuin olisin dokannut kolme päivää putkeen ja vetänyt välissä ehkä jotain vähän tuhdimpiakin päihteitä. On nimittäin pikkusen punaset silmät tällä neidillä.

Ja viikonloppuna luvassa myös ehkä ihan pienenpientä biletyksen poikasta. Awesome.

Nyt meen väsäämään jotain safkaa töihin huomiseksi.

Puspus,

Anna

ps. kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti