sunnuntai 21. helmikuuta 2016

QUOTES OF THE DAYTänään olen ajatellut paljon rakkautta ja sitä, miten hyvältä kupillinen kahvia maistuu. Etenkin kun sen saa jakaa jonkun kanssa.

Nukuin iltapäivällä töiden jälkeen päiväunet. Olimme eilen poikaystävän kanssa ulkona ja vaikka onnekseni en tänään kärsinyt krapulasta, univelat kyllä painoivat. Aloitimme illan kahdestaan eräässä keskustan pienessä baarissa ja tilasimme vuorotellen listan hauskimman kuuloisia drinkkejä, joita sitten maistelimme yhdessä. Drinkki nimeltä "Osta tää!" kohosi sekä nimensä että makunsa puolesta yhteiseksi suosikiksi. Myöhemmin tapasimme mieheni ystäviä ja yöllä karkasimme kahdestaan parin korttelin päähän tanssimaan ja moikkaamaan tutun baarin henkilökuntaa.

Olen ajatellut sitä, että vaikka mikään ei ole täydellistä, niin eikö silti silloin ole menossa oikeaan suuntaan, kun pienistä ja suurista murheista huolimatta pohjimmaisena fiiliksenä on aina se, miten vaivattomalta ja helpolta se jokin tuntuu. Että kun jopa vaikeuksia kohdatessaan kokee, että siltikin tämä tuntuu helpolta ja oikealta. Kun vaikeudet eivät ole raskasta suossa rämpimistä vaan pikemminkin sateessa kastuneet märät jalat: hieman kurjan tuntuista, mutta helposti ratkaistavissa.

Eikö silloin ole oikealla tiellä kun sydämellä on hyvä olla?

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti