tiistai 15. joulukuuta 2015

First time ever: VIDEOPOSTAUS!IS IT A BIRD? IS IT A PLANE?

NO, IT'S ANNA ON VIDEO!

Uskomatonta mutta totta: lähes ajankohtainen Anna!

Olen suunnitellut tätä jo tosi pitkään, mutta toteuttaminen onnistui vasta nyt. No jaa, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? Mutta mutta, pidemmittä puheitta tässä teille tunnelmia ja kuulumisia videon muodossa yhdeltä aika innostuneelta bloggaajalta!


Päivän THE-juttuja ovat näköjään "aaaaa", "oon ihan superinnoissani" ja sit sellainen ylipäätään jännittyneen innoissaan heiluminen. Älkää heitatko vaikka hiukan saattoi olla tahmeaa, yritys hyvä kymmenen, haha!

Ja tosiaan, en sitä videolla tullut maininneeksi, mutta allekirjoittaneen snapchat on annastrawberryy, jos jonkun kiinnostus sattui heräämään.

Ihanaa tiistaita!

xx,

Anna

PS. koska olen tekniikkatumpelo, en saanut videota isommaksi. Sen saa kuitenkin tsekattua myös Youtuben puolelta snadisti isompana videon nimeä napauttammalla.

2 kommenttia:

 1. Moikka! En ole aiemmin mitään kommentoinut, mutta nyt ajattelin korjata asian. Seurasin sua au paireissa ja sen jälkeen olen aktiivisen epäaktiivisesti lukenut tätä sun blogia. Viime aikoina olen tullut aina vain useammin katsomaan, jos olisi tullut uusia postauksia. Sun iloisuus, positiivisuus ja innostuneisuus on jotenkin tosi virkistävää. Aina kun näitä sun juttuja lukee, tulee tosi hyvä mieli (tai välillä naurattaa :D) :) Kaikki tämä välittyy oikein hyvin ihan tekstinkin muodossa, mutta tuo video oli aivan ihana! :) Toivottavasti niitä jatkossakin välillä näkyisi. Ihanaa joulun odotusta <3
  - Netta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Netta! Kiitos hurjasti sun kauniista sanoista ja muutenkin kivasta kommentista, tuli ihan superhyvä mieli! Ja ehkä siis rohkaistun jatkossakin välillä kuvaamaan noita videoita :D Ihanaa joulunodotusta ja joulua myös sulle! <3

   Poista