sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

oon aivan villinä....

....viikonloppuun. Meillä oli eilen töissä niin kivoja asiakkaita ja mä olin niin hyperhyvällä ja onnellisella tuulella, etten vaan kestä. Olin yhtä suurta riemuidioottia koko nainen. Ja sit me juhlittiin mun lempparityttöni T:n 21vee synttäreitä. Missäs muuallakaan kuin Tavastian Lauantaidiskossa. Jonka mä olen siis ristinyt Ladiksi. Ladissa käyminen on jotenkin jännittävää. Mä nään siellä enemmän tuttuja kuin kaikissa muissa humppailupaikoissa yhteensä. Kavereita näkyy niin paljon, etten ehdi lopettaa juttua yhden kanssa kun jo toinen ilmestyy jostain. Minä ja mun hipsterikaverit.


....aurinkoon. Enough said.

....oliiveihin. Ostin torstaina melkein kilon purkin oliiveja ja purkin pohja häämöttää. Mä syön niitä ku leipää! Musta tuntuu, että koska mä inhosin oliiveja ensimmäiset parikymmentä vuotta elämästäni, mä yritän nyt kiriä noita vuosia kiinni.
....opiskeluun. Tosiaan eilisiltaisten bailausten jäljiltä olo on (onneksi!) melko terävä, eikä darrasta ole tietoakaan. Hyvä minä! Joskin tällä varpusen viinapäällä en tarvi kuin pari annosta ja meno alkaa olla kuplivaa. Eilen oli aika todella kupliva meno, mutta sillee hyvällä tavalla! Tänään tosiaan ajattelin opiskella vielä hintsusti ennen kuin lähden illaksi viettämään sushikestejä Jakikseen.


....ystäviin. Eilen synttärit, tänään lempparipoikien (ja yhen toisen lempparitytön) kanssa tiedossa on sushikestit! Oon niin riemuissani! Me puhuttiin jo ennen pääsiäistä poikien kanssa että viimeistään pyhien jälkeen tehdään jotain yhdessä kun ei olla taas ehditty nähdä. Ja nyt meillä on sitten sushikestit! Käydään kaupassa ja tehään ite ruokaa. Pojilla on vielä iso keittiökin niin kyllä kelpaa kokkailla.


Lisäksi yksi vanha ystävä just postas mulle faboon yhden Ellen Degeneres-jakson, jolle ollaan naurettu yhdessä. (Miksei Elleniä tuu enää telkkarista?! Mihin voin reklamoida tästä?)

....kahviin. Mikään ei voita kunnon kupillista kahvia näin aamutuimaan. Tai no, kello on jo yli kaksitoista, kai tää on jo oikeesti iltapäivää. Mutta mä nousin vasta vähän aikaa sitten niin kyllä tää mulle on vielä ihan aamupäivää.


....Carly Rae Jepseniin. Tää sen sinkku "Call Me Maybe" soi mulla kokoajan sekä päässä että Spotifyssä! Se on aivan tajuttoman hyvä biisi, tuun siitä niin hyvälle tuulellekin!

Ainiin. Mun kamera hajos. Se mun tv-tasolta lattialle ja nyt sillä ei saa otettua kuin pelkkiä mustia kuvia. Vähän ärsyttää. Meneeköhän se kotivakuutuksen piikkiin? Pitää huomenna soitella selvityspuheluita asian tiimoilta. Mutta nyt mennään sit iPhonen ja Instagrammin voimin.

Mutta kaikkein eniten oon villinä onnellisuuteen. Mikään ei oo upeempaa kuin olla hykerryttävän onnellinen ilman mitään erityistä syytä.


xoxo,

Anna

2 kommenttia:

  1. Menee se kultapieni kotivakuutukseen, mut älä nyt sano, että tiputit sen ite :DD sanot vaikka että kaaduit ja se oli laukussa ja hajos =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiputtanu sitä ite! :D Se oli tossa mun tv-tasolla ja sit se putos siitä! Pitäiski muuten soittaa siit huomenna.

      Poista