torstai 19. huhtikuuta 2012

aaaaand she's back in the game!

Helei!

Viidakon tähtöset loppui just (siis aivan tajuton sarja, huikee etten sanoisi. Oon totaalisen koukussa!) ja meen ihan näillä näppäimillä nukkumaan. Oon viime aikoina nukkunut sen 4h per yö ja se on näkynyt ja tuntunut. Oon ollut myös vähän lannistunut ton opiskelun suhteen (väsymyksen aiheuttamaa, uskoisin), on ollut sellainen fiilis että hommat sen kun kasaantuu, en saa mitää tehtyä enkä ehdi ylipäätään edes opiskella.

Mutta nyt ollaan taas raiteilla! Meillä oli tänään valmennuskurssilla puhumassa kaksi tän vuoden fuksia ja voi taivas sitä intoa, jota ne hehkui! Niiden kertomien juttujen myötä opiskelumotivaatio nousi taas taivaisiin ja päätin sen sileän tien ottaa itseäni niskasta kiinni! Nyt nukun univelat pois ja tartun opiskelumatskuihin ihan uudella innolla.

Olin kurssin jälkeen niin fiiliksissä että soitin isille ja onnenniiskutuksen kera kerroin kuinka hyvä olo on. Isi oli kauheen iloinen mun puolesta, etenkin kun se sanoi huomanneensa mun väsymyksen. Tietysti se huomasi, mutta ei viitsinyt sanoa mitään, vähän niin kuin mä arvelinkin. Seuraavaksi soitin hehkutuspuhelun äidille (kysyin myös pitääkö mandariineja säilyttää jääkaapissa. Äiti sanoi että ei tarvi) ja kerroin myös suunnitelleeni kotivisiittiä viikon päästä viikonloppuna. Jee!

Äsken vähän siivoilin ja sitten söin jätskiä. Ja löysin mun siskon uuden blogin, jota olin kovasti kaivannut! Tai no uuden ja uuden, mutta mulle se on uusi kun en ollut sitä aikaisemmin päässyt tsekkailemaan vaikka Sofia sanoikin palanneensa bloggailun pariin. Ihanaa päästä lukemaan sen kuulumisia kun ei kuitenkaan ihan päivittäin puhelimessakaan ehditä juttelemaan.

Ja niin mä olen taas onnellinen.

Tollanen väsynyt ankeilufiilis olikin ihan syvältä. Kun mä en edes ole sellainen, enkä oikein osaakaan olla. Ja toivottavasti musta ei ikinä tulekaan sellaista.

Aurinko, meri ja ystävät kameran takana. Mitä muuta voi tarvita
ollakseen onnellinen?

Elämä on vaan niin paljon helpompaa kun hymyilee. Kuvassa hymyilen onnellisena Oslossa. Suunnitelmissa olisi muuten toteuttaa kattava, kaiken kokoava Oslo-postaus jossain vaiheessa. Sen verran upee kaupunki on nimittäin kyseessä.

Puss,

nimimerkki "ihan vaan aika onnellinen"

2 kommenttia: