keskiviikko 8. helmikuuta 2012

just little things that make me happy

Heipsan!

Luovutin. Tekniikka voitti. Mutta tossa ne nyt on, olkoonkin että nöyrryin laittamaan ne allekkain. Ei se onneksi nyt niin pahalta näytä. Eli pointti on se, että satojen pienten asioiden joukosta Just Little Things -sivustolta valitsin kymmenen asiaa, jotka tekee mut onnelliseksi/on mulle tärkeitä tai merkityksellisiä. En osannut järjestää niitä mihinkään lempparijärjestykseen, joten ne on yksinkertaisesti vaan numerojärjestyksessä. 

Noiden kymmenen asian lisäksi mut on tänään tehnyt hyvin onnelliseksi aamiainen Cafe Ekbergillä iskän kanssa. Buffet-aamiaispöydästä löytyi puuroa, kahvia, munakasta, ilmakuivattua lihaa, brie-juustoa, croissantteja (sun muuta leipää), vihanneksia leivän täytteeksi ja tuoreita hedelmiä. Ja jälkkäriksi laskiaispullaa! Tossa siis lueteltuna myös, mitä mä söin. Rakastan buffetteja. Anyways. Syötiinkin hyvin (ja ravitsevasti!) yli tunti, jonka jälkeen oli mukava mennä töihin. Mä voisin aloittaa jokaisen aamun näin.

Lisäksi eilen illalla meillä oli täällä mun luona pienet äänityssessiot erääseen radioprojektiin liittyen. Toivon mukaan tosta tulee todella hauskaa, sen pitäis nimittäin kestää koko loppukevään jos asiat menee hyvin. Katsotaan. Kerron lisää jahka asiat etenee. 

Musta tuntuu ihan siltä, että huomenna olis jo perjantai, mutta ei, torstaihan huomenna vasta on. 

Kiertelin tänään vähän kaupoissa ja bongasin maailman söpöimmän mintunvihreän, löysän sifonkipaitiksen ja paritin sen samantien bikiniyläosan, valkoisten shortsien kanssa ja ruskettuneen ihon kanssa. Uu tai mustan kanssa. Voi kesä tuu jo!

Ehkä mä totean nyt ääneen sen, minkä monet muutkin ovat jo todenneet: Pastellit näköjään jyrää muotirintamalla. Ja kovaa. Mua se ei onneksi haittaa, koska pastellivärit on hirmu söpöjä! Lähinnä mietin, että vieköhän pastellit kirkkaiden värien tittelin tänä kesänä (koska viime kesän THE juttuhan oli ne kirkkaat värit ja niiden yhdistely keskenään eli colorblocking) vai nouseekohan pastellit vaan tohon kirkkaiden rinnalle. Designer-muotinäytösten perusteellakin on aika hankala sanoa, koska lavoilla näkyi molempia. Pasteilleihin toki kiinnitin enemmän huomiota, koska ne on ns. uutta verrattuna viime kesään. Nää on näitä elämän suuria ja vakavia kysymyksiä. No mutta, onpahan jotain jännättävää kesäksi! 

Loppuun looginen muotijohtopäätös: joudun siis ehkä hakemaan sen paidan kotiin. (Ja ehkä myös pari muuta, ihan välttämätöntä ja megaupeaa löytöä.)

Nyt poistun kohti höyhensaaria. Jäi noiden äänitysten myöhään venähtämisen ja aikaisen aamupalan takia yöunet aika lyhyiksi. 

My speacial 10 little things:

Puss och kram,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti