sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sunnuntaihauska, koska Adele on mieletön


Osalle teistäkin konsepti nimeltä Carpool Karaoke saattaa olla tuttu. Siinä brittiläinen James Corden (joka mm. juontaa omaa The Late Late Show -ohjelmaa Jenkeissä) ajelee erinnäisten artistien kanssa autolla ja samalla kaksikko juttelee ja mikä parasta, duetoi kyseisen artistin kappaleita.

Video Adelesta on saanut internetin viime päivinä kuhisemaan. Vastaavaa kuhinaa ovat aiheuttaneet vain mietteet ja toiveet siitä, saisiko Leonardo DiCaprio vihdoinkin sen parhaan miespääosan Oscarin, jonka koko maailman hänelle tahtoisi antaa. Se nähdään sitten helmikuussa.

Alla olevan videon katsomisen jälkeen julistin James Cordenin olevan uusin idolini ja toteemieläimeni. Mies on hauska, eikä pelkää antaa palaa vaikka yksi maailman huippuartisteista istuu hänen vieressään. Ja se brittiaksentti!

Ja no, Adele nyt on juuri niin mahtava kuin voisi odottaakin. Ja hän nauraa paljon sitä tunnettua ja niin tunnistettavaa omaa nauruaan.

Video hymyilyttää, naurattaa ja saa hyvälle fiilikselle. Se on siis juuri täydellinen tähän sunnuntai-iltapäivään.Lokoisaa sunnuntaita!

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti