sunnuntai 3. tammikuuta 2016

New year, new fun


Vau. Niin se vain tuli, vuosi 2016.

Vietin uudenvuodenaaton melko rauhallisesti. Chillailimme vanhojen lukioaikaisten ystävien kanssa ja joimme skumppaa. Siellä vanhalla sohvalla, vinyylilevyjen ja ystävien ympäröimänä, tuntui hyvältä olla. Keskiyöllä kävimme katselemassa hiukan raketteja ja yksi joukon pojista oli ostanut tähtisädetikkuja ja tulin iloiseksi saadessani yhden, jota sitten nauraen heiluttelin.

Vuoden ensimmäisenä päivänä katsoin Netflixistä Philomenan ja söin avocado-leipiä. Yksinkertaista, mutta toimivaa. Kiitin myös mielessäni itseäni siitä, että päädyin sittenkin ostamaan valkoiset puuvillasatiini-lakanat. Mukavampaa (ja kauniimpaa) petivaatemateriaalia en nimittäin tiedä. Myöhemmin illalla poikaystävä saapui kaupunkiin ja sain virallisen uudenvuodenpusuni.

Seesteinen fiilikseni pysyi yllä vuodenvaihteen yli ja pysyy toivottavasti jatkossakin. Pidän nimittäin tästä tunteesta kovasti.

Olen pohdiskellut jonkinlaisen vuosikatsauksen tekemistä, samaten työn alla on myös postaus, jossa kerron ajatuksiani välivuodesta. Onko teillä jotain postaustoiveita?

Ja koska tänään on sunnuntai, enkä ole hetkeen postannut mitään varsinaista sunnuntaihauskaa, saanen esitellä alla olevan videon. Olen itse katsellut näitä Lip Sync Battle -videoita Youtubesta ja The Rockin Shake It Off on ehkä yksi hauskimpia näkemiäni esityksiä. (Jos joku innostuu näistä, suosittelen myös Anne Hathawayn Wrecking Ballia!)


Onnellista ja hauskaa uutta vuotta!

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti