sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Astetta väsyneempi sunnuntaihauska


Terveisiä uuvahtaneelta bloggaajalta! Kaksi päivää sitsaamista putkeen ja viikonloppu duunissa verottavat edelleen allekirjoittanutta. Juuri nyt tuntuu siltä, että aivoissa liikkuu ei niin juuri mitään.

Onneksi huomenna maanantaina vietän vapaapäivää sekä koulusta että töistä ja aionkin pyhittää huomisen paitsi palautumiselle, myös opiskelulle, se kun on esimerkiksi kuluneella viikolla jäänyt vähän vähemmälle. En ehkä pysty selittämään tätä itselleni saati sitten teille sillä, että "no mutta sitsit on opiskelijatapahtuma ja olennainen osa vallitsevaa opiskelukulttuuria", haha. Totuus kun sattuu nyt vaan olemaan se, että olen humputellut, laulanut ja tanssinut pöydällä ja kömpinyt kotiin joskus aamuyön pimeinä tunteina. Mutta minuuttiakaan en vaihtaisi pois.

Nää kuvat ja etenkin niiden tekstien oivaltavuus nauratti ja ilahdutti mua runsain määrin silloin kun nää kuvat tulivat ensimmäisen kerran vastaan.Kuvista en sano muuta kuin että 1) sorry not sorry ja 2) no okei sanon myös sen verran, että taas yksi upea esimerkki siitä, miten paljon omalla äidinkielellään voi leikkiä. 

Palaan huomenna jonkin astetta skarpimman ja järkevämmän postauksen kera. Nyt tää keho ja pää huutaa unta. 

xx,

Anna

Kuvat: ehtymätön kotimainen huumorin keidas aka Riemurasia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti