lauantai 15. elokuuta 2015

FLOW-lauantai, kyllä kiitos


Ah, vielä kaksi päivää Flowta edessä. Eilinen kului festarialueella duunivuorossa, mutta ei työ edes tuntunut työltä kun duuniporukka oli mitä huikein ja asiakkaat hyväntuulisia.

Ehdin töistä huolimatta käydä bailaamassa Major Lazerin keikalla, nähdä (ja fiilata messissä) kun jengi rokkasi Run The Jewelsin tahtiin Black Tentissä, fiilistellä Balloon Stagen musatarjontaa ja aloittaa loputtoman suon nimeltä "Flown maailman huikein ruokakattaus".

Loppuviikonloppu kuluu vapaalla jalalla ja suuntaankin ystävieni kanssa Suvilahteen neljän jälkeen. Sitä ennen pitää läträtä aurinkorasvan kanssa, koska oltiin eilen Helenan kanssa Seurasaaressa ja neljä tuntia meren äärellä teki tehtävänsä: poskipäät punottaa, mutta tietenkin just siitä väärästä kohdasta ettei sitä vahingossakaan voi luulla söpöksi poskipunaksi, haha.

Kelasin, että olisin vähän listannut, mitkä artistit kiinnostavat tänään, mutta oikeasti nopeampaa olisi kertoa, keitä en halua nähdä. Flowssa nimittäin kiinnostaa about kaikki. Toki on mullakin artisteja, jotka ei oo musteliihanpakkonähdämuutenlifeaintworthliving, mutta Flow on just se paikka, jossa tehdään uusia artistilöytöjä, joita voi sitten seuraavan vuoden loppuelämän fiilailla.

YASSSS tänään: Regina, Seinabo Sey, Years&Years, Future Islands, Belle and Sebastian, Scifibimboes, Evian Christ, Roisin Murphy. Noin nyt niin kuin aluksi.

Odotan innolla tietenkin paitsi artistikattausta, myös sitä sellaista haahuilua ja ihan vaan olemista. Festari-ilmapiirin hengittämistä ja ystävien seuraa. Musta festareilla ei pitäisi ottaa liikaa stressiä ja aikatauluttaa itseään överisti, muutenhan hommasta katoaa hauskuus sen sileän tien.

Yritin myös pohtia, mitä haluaisin syödä tänään. Seuraavaksi totesin, että Flowssa tuskin löytää pahaa ruokaa vaikka yrittäisi etsimällä etsiä. Fiiliksen mukaan siis.

Ulkona paistaa aurinko ja mä kaivan nyt mun bränikän jumpsuitin (elämäni ensimmäisen sen jälkeen kun täytin ehkä seitsemän) esille.

Life is good, really good.

Ihanaa Flowta/muuten vaan lauantaita, tyypit!

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti