sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikkokatsaus


Tammikuun puoliväli. Käsittämätöntä! Eiks uusi vuosi vasta äsken ollut? Jotenkin sitä tiedostaa joka aamu, että taas on uusi päivä seikkailuineen edessä, mutta ehkä siinä se juju onkin: että ajan kulumista on helppo ihmetellä juurikin näin jälkikäteen.

Oscar-ehdokkaatkin julkaistiin, wuhuu! Mulla onkin nyt agendana katsoa ainakin Boyhood, Kaiken teoria, The Imitation Game ja Birdman ennen gaalaa. Kyseiset leffat haluaisin nähdä, vaikkeivat ne ehdokkaina olisikaan. Toki myös Selma ja Whiplash kiinnostavat ja no, miksei American Sniperkin. (Pitänee yrittää olla avoimin mielin, vaikkei noi sotahommat yleensä mun heiniä olekaan.)

Pitäisiköhän käydä ihan päiväleffassa? Oioi miten kutkuttava ajatus. Leffassakäynti on ihanaa, vaikka sitä tuleekin harrastettua ihan liian vähän.

Yllämainittujen asioiden lisäksi olen ehtinyt:

jäljittää siskon joululahjaa joka onneksi UPS:n mukaan on jo saapunut maahan, käydä ensimmäistä kertaa Sandrossa (salaattibuffet-lounas oli erinomainen), tehdä aivan helkkaristi töitä, innostua kevään pääsykoematskujen vihdoin ilmestyttyä, kokkailla himassa sekä yksin että ystävän kanssa, nauraa väsyneenä yliopiston vessassa ja ilveillä omalle peilikuvalle AH:n meikatessa, nauttia oppitunneista erinomaisen opettajan ansiosta, nukkua paljon, syödä jäätelöä, parantaa maailmaa kollegan kanssa, mennä sekaisin kaksilahkeisten takia (johan tässä ehtikin olla turhan rauhallista), paijata kissoja, olla nuutunut alkavan flunssayskän takia, iloita kiitettävistä arvosanoista ja todeta olevani potentiaalinen räppääjänalku (laulaahan mä en osaa yhtään, mutta räpissä voisi olla mun tulevaisuus).

Tää on ollut kaiken kaikkiaan tosi kiva ja tavallinen viikko, täynnä pieniä hyviä arkisia hetkiä joista saa energiaa ja iloisen mielen.

Ensi viikolla luvassa paljon koulua ja toivottavasti pienen reissun suunnittelua.

Nyt aherran vielä hetken yhden koulujutun kanssa ennen kuin otan iisisti, kaivan jätskinrippeet pakastimesta ja korkkaan pikkupullon limua.

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti