sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Aivan puhki&poikki


Kun viikonloppuun mahtuu 16 tuntia töitä, yksi brunssi, yhdet siskon synttärit (jotka sisälsivät Megazoneilua, hyvää meksikolaista safkaa ja runsaasti viinin kittausta ihanien ihmisten kanssa) ja aivan liian vähän yöunta, ei liene ihmekään, että nyt väsyttää.

Olin kelannut käydä tänään illalla töiden jälkeen salilla. Kun työpäivä oli pulkassa, totesin että turha edes ajatella moista - olin aivan liian rikki. Hädin tuskin jaksoin laahustaa kotiin, urheilusta nyt puhumattakaan.

Muutenkin pari viime viikkoa on olleet niin jäätävän hektisiä deadlineineen, tentteineen ja duuniputkineen että oksat pois. Välillä on tuntunut, etten ehdi työnteolta ja kouluhommilta edes nukkua tarpeeksi, saati sitten käydä salilla, nähdä ystäviä ja nakuttaa tekstejä blogiin.

Vielä kaksi päivää töitä ja sitten se alkaa: mun joululomani. Sitä ennen pitäisi tosin saada näpytettyä vielä pari koulujuttua, jotta ei tarvitsisi sitten lomalla ottaa stressiä niistä. Tarkoituksena olisi saada kaikki hommat tehtyä niin, että voin vuodenvaihteeseen asti vaan ottaa lungisti. Ainoa koulujuttu, jolle lomalla haluaisin suoda ajatuksiani, on erään kirjan lukeminen.

Onneksi joululahjat on hankittu ja palttiarallaa paketointia vaille valmiit.

Kaksi päivää vielä. Jaksaa jaksaa.

Kohta alkava joululoma tulee niin tarpeeseen.

xx,

Anna

2 kommenttia: