lauantai 25. lokakuuta 2014

Lauantai-illan musiikkihelmiä


Mun piti tänään herätä ajoissa ja tehdä paljon kouluhommia.

No sitten kävi niin, että heräsin kymmentä vaille kaksitoista (muistan etäisesti sammuttaneeni herätyskellon joskus ennen yhtätoista) ja ehdin juuri syödä aamupalan, avata koneen ja mieli virkeänä hyökätä odottavien kouluhommien pariin kun puhelimeni piippasi.

Tuntia myöhemmin olinkin elämysmatkalla ja jälleen kerran, Itä-Helsingissä. Metsästimme farkkuja ja palloilimme ympäriinsä. Mä sovittelin tapani mukaan paljon erilaisia miesten hattuja.

Tulin hetki sitten kotiin ja nyt edessä on tv:n tuijottelutuokio rakkaan ystävän seurassa. Vielä myöhemmin tiedossa on mahdollisesti yleistä iloittelua ja rehaamista rakkaan siskon ja ystäväjoukkiomme kanssa.

Tänäänhän siirretään kelloja taaksepäin eli saa bailata (taikka nukkua, unikin on tärkeää) tunnin pidempään. Sen tajutessani tuli mieleen, että mulla on pari sellaista biisiä, joita tykkään kuunnella jos laiskottaa, mutta olisi tarkoitus lähteä jaloittelemaan yöelämään (ketä mä yritän huijata? Niitä biisejä on ihan hemmetin paljon). Ne saa mut aina hyvälle tuulelle ja energiseksi ja välittömään bilemoodiin.

Tässä omat lempparini tästä ikuisuuteen. Nää toimii mulle aina, hetkestä ja päivästä toiseen.

The Black Keys - Lonely Boy
Clean Bandit ft. Jess Glynne - Rather Be
Donkey Boy - Crazy Something Normal
Ellie Goulding - Goodness Gracious
M83 - Midnight City
NONONO - Pumpin' Blood
Ja koska aina pitää olla illan viimeinen hidas:

Justin Timberlake - Not a Bad Thing. Tää on ehkä yksi kauneimmista rakkauslauluista, joita tiedän.


Huomenna teen kouluhommia. Lupaan.

Mutta nyt, ihanaa ja onnellista ja hauskaa lauantai-iltaa!

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti