sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Haaste / 11 faktaa minusta

Sain joskus aikapäiviä sitten tälläsen fakta-haasteen, jonka aloitin, mutta joka unohtui Luonnokset-kansioon elektronista pölyä keräämään. No jaa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiksje?

1. Lempijäätelömakusi? 

Suklaa. Suklaa. Suklaa. Nyt ja aina. 

2. Miten kuvailisit huumorintajuasi?

Sarkastinen, leikittelevä ja keveä. Mä nauran paljon, äänekkäästi ja aika helposti.

3. Onko sinulla jotain omituista herkkuruokaa (esim. banaani pitsassa), jota muut eivät ymmärrä alkuunkaan?

Lasketaanko annos, joka silmiään pyörittelevän ja ihmettelevän duunipossen kesken kulkee nimellä "Annan överimakea kaloripommiyllätys"? Siihen tulee tuplashotti espressoa ja päälle kermavaahtoa ja suklaakastiketta. Takuuvarmat kofeiini+sokeritärinät ja just kivan makea, mutta tujun espresson kanssa ei liian (kollegat lienevät ehkä eri mieltä). Oon tosin onnistunut käännyttämään pari duunikaveria keksintöni faneiksi!

4. Jos törmäisit New Yorkissa siihen Humans of New York -kuvaajaan, ja hän haluaisi kuvata sinut, mitä sanoisit?

Just nyt sanoisin varmaan "I'm so happy with everything in my life it doesn't make any sense. And then I ran into you which doesn't make sense either. Oh well, luckily not all the things in life need to make sense." Ja mä toivoisin, että hän ottaisi musta kuvan, jossa mä hymyilen onnellisena. 

5. Lempparipahiksesi jostakin kirjasta tai elokuvasta?

Mun piti miettiä tätä tosi pitkään. Mä en oikeastaan tykkää pahiksista, koska ne on, no, pahoja. Mutta toisaalta mä myöskin uskon, että kaikissa on sisimmissään jotain hyvää. Ja siis kyllä, ajattelen näin jopa täysin fiktiivisistä hahmoista. Mä en kyllä nyt osaa valita lemppariani. Höh. 

6. Mikä on paras luonteenpiirteesi? 

Ehtymätön iloisuus/optimismi. 

7. Entä salainen paheesi? 

Kakkupalat ja muu makea. 

8. Mitä kappaletta kaikkien pitäisi kuunnella kesällä 2014? 

Nononon Pumpin' Blood. Ja vaikka kesä on ohi, se biisi on ja pysyy (ainakin mun soittolistalla).

9. Mistä (saavutuksesta tai muusta) olet ylpeä? 

Siitä, että en ole koskaan, edes silloin kun on ollut vaikeaa, kadottanut mun kykyä uskoa tulevaisuuteen ja olla onnellinen. Ja toivon etten koskaan kadotakaan. 

10. Mikä on viimeisin lukemasi kirja ja mitä se opetti sinulle? 

Jari Tervon Layla. Kirja herätti ajattelemaan, kuinka eri tavalla naiset ympäri maailmaa näkevät itsensä ja asemansa perheessä ja yhteiskunnassa. Ja kuinka joidenkin (naisten) mielestä mun ajattelumalli, jossa koen itseni yhdenvertaiseksi ja samoihin asioihin oikeutetuksi kuin miehet, on väärä. Ja kuinka mä koen heidän ajattelumaailman puolestaan itse täysin nurinkuriseksi. Nää on aina yhtä herättäviä ja pohdituttavia juttuja. Olipa taas huonosti vastattu itse kysymykseen, mutta sanotaan nyt sitten, että kirja opetti olemaan taas hiukkasen avoimempi muiden ajatusmaailmoja kohtaan, etenkin niitä, jotka niin huimasti poikkeavat omastani. Kaikilla ihmisillä on kuitenkin omat polkunsa ja taistelunsa, josta me muut emme tiedä mitään.

11. Mikä oli lapsuuden toiveammattisi? 

Näyttelijä. 

Mä en haasta ketään, mutta jos joku innostuu tekemään tän, niin linkkailkaa ihmeessä vastauksianne! Musta näitä on aina hauska lukea.


xx,


Anna

2 kommenttia:

  1. Hehei, olinks se minä ku sut haastoi? :D Näytti niin tutuilta noi kysymykset. Toi sun kahviherkkus kuulostaa aika erinomaiselta. Vielä kun sais suklaakermavaahtoa päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun mä mietin, että "vitsi, oon aika varma että se oli Helena", mut sit olin varma että muistan vaan väärin - mutta ilmeisesti en! Self five omalle muistille! :D Toi kahviherkku on pa-ras-ta ikinä (vaikka itse sanonkin, hehe).

      Poista