lauantai 14. kesäkuuta 2014

Instagram-lempparit top 5


Meinasin laittaa otsikoksi 5 + 2 (koska en malttanut olla lisäämättä postaukseen paria extraa), mutta mulle tuli niin jäätävät matikkavibat tosta, että päätin skipata ton plussakohdan. Mä jätän suosiolla matikat muille, esim. pikkusiskolle ja faijalle. Ei menneet matikkageenit nimittäin tasan tässä perheessä.

Itsehän olin kovin myöhäisherännäinen, mitä tulee tähän yhteen kuumimmista sosiaalisen median muodoista. Tai no miten sen nyt ottaa. Hauskaahan tässä on se, että itseasiassa loin itselleni oman instagram-tilin jo kaksi vuotta sitten, keväällä 2012. En kuitenkaan innostunut ajatuksesta jakaa kuviani muille, mutta ne ah-niin-ihanat filterit! Niinpä räpsin kuvia instani täyteen - mutta ne näkyivät vain itselleni. Sitten jossain vaiheessa innostukseni laantui, unohdin käyttäjätunnukseni, salasanani ja koko tilin olemassaolon. Kunnes koitti alkukesä 2013. Molemmat pikkusiskoni olivat jo tuolloin ahkeria instailijoita ja sitten eräänä päivänä, vain hieman ennen omia synttäreitäni, pikkusiskoista vanhemman luona hänen Eerikinkadun vanhassa kämpässä hengaillessamme hänen kannustuksestaan mäkin taas aktivoin oman tunnukseni.

Mä oon, kavereiden ja kanssabloggaajien seuraamisen lisäksi, löytänyt monta seurattavaa kun olen satunnaisesti stalkkaillut, ketä tämä tai tuo frendi on nyt alkanut seurata tai kenen kuvasta joku on nyt tykännyt. Kyllä te tiedätte, se instan sydän-namiska.

Ja koska kaikissa meissä asuu pieni stalkkeri uteliaisuuden poikanen, tässä omat vinkkini keitä "follata" (mä ihan totta kuolen tolle sanalle, ai ai ai):

5. Sex and the City
@seexandthecity


Mä oon liian vannoutunut hc-fani että olisin voinut sivuuttaa tän. Hauskoja kuvia ja etenkin laineja, jotka olit jo melkein unohtanut. SATC never dies.

4. British Vogue
@britishvogue


Muistan kun joskus junnuna innostuin Voguesta ja voi sitä riemua kun sain ensimmäisen ihan itse ostetun jenkki-Voguen kätösiini. Riemu tosin vaihtui pian ihmetyksen kautta raivoksi, kyseinen lehti oli vaan niin huono. Pettymyksestä huolimatta annoin mahdollisuuden britti-Voguelle ja onneksi annoin: englantilainen versio lehdestä oli ja on edelleen mitä kaunein ja sen varaan olen aikoinani perustanut ajatukseni muotilehden stereotyypistä. Tili seuraa muotitoimituksen elämää (vähän kuin @trendimag:n eli kotimaisen Trendi-lehden käyttis, pidän myös heistä ja heidän huumorintajustaan kovasti!). Brittiläinen tili postailee ajoittain myös loputtoman kauniita vanhoja muotikuvia, joiden pariin voisin jäädä unelmoimaan pidemmäksikin aikaa. Etenkin kun ko. kuvissa on usein aivan jumalaisen upeita mekkoja. Ah ja lääh.

3. Biddy
@biddythehedgehog


Biddy on kääpiösiili, jolla on oma instagram-tili. Biddy on myös loputtoman suloinen ja katselee maailmaa usein turvallisesti omistajansa kämmeneltä. Tarvitseeko mun edes sanoa enempää? (Vieno pyyntö: lisää Biddy-videoita!!)

2. 9GAG
@9gagHauskoja ja "hauskoja" kuvia ja oivalluksia elämästä, niin suurista kuin pienistäkin aspekteista. Mä nauran näille usein ääneen ja kaikkihan tietää, että nauraminen on hyväksi ainakin mielelle, sydämelle ja terveydelle ylipäätään.

1. Humans of New York
@humansofnyEhkä paras insta-löytöni so far. Jokainen kuva on, nimensä mukaisesti, jostakusta Ison Omenan asukkaasta/asukkaista ja kuvateksti kertoo lyhyesti heidän tarinansa, usein joko keskustelu- tai minä-muodossa. Vaikka tarinat ovat hyvin lyhyitä, vain silmänräpäytyksen pituisia hetkiä vuosikymmeniä pitkästä ihmiselämästä, ne on musta usein todella koskettavia ja kauniita. Oon useamman kerran huomannut uponneeni kuvaan ja sen tarinaan arjen kiireiden keskelläkin ja liikuttuneeni melkein kyyneliin. Suosittelen todella lämpimästi.


+ EXTRA:

Justin Timberlake
@justintimberlakeIkuinen suosikkimieheni, joka vain komistuu komistumistaan. Päivittää instaansa lähinnä keikka- ja fanikuvia, joskin eräs nimeltämainitsematon bloggaaja ja mieskauneuden arvostaja heittäisi kuperkeikkaa, jos kyseiselle tilille päivittyisi esimerkiksi paidattomia selfieitä herra Timberlakesta. A girl can dream.


+ EXTRA 2 (hox etenkin kaltaiseni HKI-loverit!!):

Matti Keski-Kohtamäki
@livelovehelsinki
En tunne herraa henkilökohtaisesti, mutta tyypin on oltava mitä hienoin mies. Tunnus on nimittäin omistettu Helsingille ja sen kauneuden ikuistamiselle. Kuvat on MIELETTÖMÄN UPEITA ja pelkällä iPhonella otettuja. Siis taju lähtee. Tätä Instagram on parhaimmillaan. Jos ikinä koskaan milloinkaan kukaan tulee nillittämään, kuinka ruma tai ällöttävä meidän rakas, kaunis pääkaupunkimme on, niin sen jälkeen kun olette jäätävällä katseellanne painaneet henkilön maanrakoon (tässä blogissa emme kannusta väkivaltaan), näyttäkääpä hänelle tämä insta-tunnus ja kysykää sen jälkeen, vieläkö Stadi on ruma. On varmaan aika hiljaista.

Ja jos jonkun uteliaisuus sattui heräämään (ja joku sitä taisi tuossa kyselläkin), niin meikkishän seikkailee instagramissa tunnuksella @annastrawberryy. Sukunimeni ei silti suinkaan ole "Mansikka", kuten jotkut joskus ovat luulleet, vaan loppuosa tulee vanhasta, kuolemattomasta galtsu-nickistäni. Ah kultainen irc-galleria -nuoruus! Itse instailen kaikkea enemmän ja vähemmän "turhaa" eli arkipäiväisiä sattumuksia ja kauniita asioita. Ja välillä toki omaa naamaani myös, olenhan itseäni rakastava narsisti ihmisolento. (Vaikka pakko myöntää, että se oman naaman kuvaaminen tuntuu edelleen lähes aina tosi hölmöltä.)

Ketkä on teidän ehdottomia "pakko follaa" -kohteita? Kommenttiboksin puolelle saa heittää vinkkejä hauskoista insta-seurattavista! Etenkin eläin/kanisivu-instat on enemmän kuin tervetulleita. Tai no. Kaikki vähänkään söpö/hauska/kaunis(/okei okei, komea myös, ketä mä tässä yritän huijata?) kiinnostaa aina.

xx,

Anna

6 kommenttia:

 1. Oli pakko pistää toi siilisöpöliini seurantaan. :--D Kivisydämeni suli! (Ja satc ja vogue...) Mä seuraan intohimosesti kaikkia PLL-näyttelijöitä ja bloggaajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Biddy on IHANA! :) Mä oon aina sen kuvien tsekkailun jälkeen entistä vakuuttuneempi, että oma pikkuinen lemmikki olisi parasta just nyt. :D

   Poista
  2. Ainakin tollanen kerälle kiertyvä nenäkäs söpöliini! :D Haastoin sut siihen 11+11+11+11-haasteeseen, käy tsekkaan jos haluut tehdä. :--)

   Poista
  3. No ehdottomasti haluan! Jee kivaa!

   Poista
 2. Hei ihan asiaan liittymättömättä, sullahan on ripsenpidennykset? Tai ainakin oli? Nii onko joku ripsenpidentäjä/paikka, jota erityisesti suosittelisit?:)

  ja intagramin siileistä @darcytheflyinghedgehog oli loistava, harmi että darcy kuoli:( kuvat kannattaa silti kurkata, ne on ihania ja niin söpöjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, mulla on ripsienpidennykset edelleenkin. Mä käyn laitattamassa niitä yhden kampaajaksi kouluttautuneen ystäväni luona, joka aina välillä tykkää tehdä ripsiä, vaihtelun vuoksi ilmeisesti. :D

   Ja voi apua mikä sulopallo toi Darcy on ollut! Ihania kuvia!

   Poista