maanantai 17. maaliskuuta 2014

Koska Disney on parasta


Mulla oli omien sekalaisten ajatusten läpikäyminen ja moni muukin asia ihan kesken, mutta oli ihan pakko tulla jakamaan tää allaoleva video.

Me käytiin tosiaan reilu kuukausi sitten katsomassa Disneyn uusin animaatio, Frozen, rakkaan ystäväni kanssa ja tykättiin siitä huimasti. Kaksi Oscariakin pokannut leffa ei jätä kylmäksi (hehe) ja etenkin leffan "tunnusbiisi" Let It Go iski meihin molempiin.

Ja nyt kyseinen biisi on coveroitu aivan mielettömällä tavalla.


Musta tää on hauska ja upea ja herranjumala tota ton miehen lahjakkuuden määrää! Tää sai kyllä aikaan ison hymyn ja hyväntuulisuuden ainakin tämän tytön kohdalla. Toivottavasti sielläkin. 

xx,

Anna

6 kommenttia:

 1. Hahahahah tää oli aivan huippu! Disney on ihana ja ikuisena Jack Sparrow-fanina must oli parasta et seki oli mukana tässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mieletön taituri tää kaveri! Musta yksi hauskimmista oli Pienen Merenneidon Lokki :DDD

   Poista
 2. Hahah oon kattonu tän jo monta kertaa eikä lakkaa naurattamasta! Mieletön idea :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät läpät ei kuole koskaan, onhan se yksi ikuisista kirjoittamattomista laeista. (Tai jos ei ole niin pitäisi olla!) Ihanaa että jotkut muutkin fiilaa tätä yhtä paljon kuin meitsi! :D

   Poista
 3. Moi Anna, katsoin Au pair-ohjelmaa telkusta ja tykästyin erityisesti sinun juttuihisi, vaikka olenkin itse jo reilusti yli kolmikymppinen. Olit niin positiivisen ja mukavan tuntuinen siinä ohjelmassa, ja näemmä täällä blogin puolella on ihan samanlainen Anna. Mietit jossain postauksissasi mikä sinusta tulee "isona" ja kun luin noita museojuttujasi Englannista, tuli mieleen että oletko harkinnut ikinä esim. arkeologiaa, taidehistoriaa tai kulttuurihistoriaa? Niistä kaikista on mahdollista työllistyä myös museoalalle. Itse työskentelen museoalalla ja pidän siitä ihan hirveästi (olen taidehistoriasta valmistunut), joten voin kyllä suositella jos yhtään innostaa. Työllisyystilanne tosin on kovin huono kulttuurialalla yleisesti, joten ehkä taloudellisesti ajatellen ei paras ala. Kulttuurialalla parhaiten tuntuu löytyvän töitä kulttuurituottajille, joita koulutetaan AMK:ssa, mutta hekin työllistyvät kai pääosin projekteihin. Älä hätäile kuitenkaan, jos et ihan vielä keksi sitä omaa juttua - minäkin opiskelin ensin AMK:ssa ihan "väärälle alalle", kunnes 25-vuotiaana halusin ja pääsin sitä taidehissaa opiskelemaan ja hyvin pääsin vielä mukaan sekä opiskelijaelämään että työelämään tälle uudelle alalle. Tsemppiä kaikkeen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos sulle ihan superpaljon kommentistasi ja vinkeistäsi, mutta erityisesti kiitos omasta tarinastasi ja näkökulmastasi! Tuli tosi hyvä fiilis ja entistä vahvempi usko siihen, että kyllä ne asiat vaan lutviutuu. Mä oon sillä tavalla vähän hölmö ihmisolento, että en kertakaikkiaan osaa valita tulevaisuuden ammattiani sen mukaan, miten ko. alalla työllistyy, vaikka monet tutut suositteleekin valitsemaan "varman" alan. Mä kuitenkin uskon (ehkä hieman sinisilmäisestikin), että jos oikeasti joku homma/ala/urasuunta kiinnostaa, niin kyllä siinä sitten myös pärjää ja menestyy. Oon itseasiassa pyöritellyt mielessä myös noita mainitsemiasi opiskeluvaihtoehtoja.

   Kiitos paljon tsempistäsi, kaikkea hyvää myös itsellesi! :)

   Poista