torstai 31. lokakuuta 2013

Pikaterveisiä

Lapsilla on edelleen syysloma menossa ja mäkin olen tässä välissä ehtinyt muun muassa käydä Helsingissä 1) muistamassa, että mulla on ympärilläni maailman parhaat ihmiset ja 2) hyvästelemässä PMMP:n (aivan huikee keikka, siis HUIKEE!!).

Koitan palata tänne digitodellisuuteen huomenna/asap, sillä Helsingissä viettämäni vajaat kolme vuorokautta ansaitsevat paljon, paljon enemmän kuin ohimenevän maininnan sivulauseessa.

Sen verran voin salaistakin salaisemman "70 tuntiani Helsingissä" -postauksen sisällöstä etukäteen paljastaa, että luvassa on paljon kujerrusta ja hellyyssanoja Stadille ja ihmisille siellä.

xx,

Anna

4 kommenttia:

 1. Heeei oliks sunnuntain keikalla? Musta tuntuu meinaan et näin sut sen jälkeen vessajonossa, haha! :D oli kyllä mahtava keikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLIN!! Ja kyllä, olin vessajonossakin! :D Tai oikeastaan vessan oven vieressä kuvailemassa "Disney-klassikot aikajärjestyksessä" -mainostaulua ja laskemassa montako klassikkoa on näkemättä (14) sillä välin kun frendi piipahti naistenhuoneessa.

   Ja siis joo, tajuton keikka! Plus ihanaa, että löytyy muitakin jotka tyksii Paulasta ja Mirasta<3

   Poista
  2. Apua, se olit siis sä! :DD Koska ku stalkkailin salaa siinä vessajonossa odottaesseni, niin kuulin maininnan "Disney"! :D Haha.

   Poista
  3. Hahahaha, joo allekirjoittanut se siellä on luultavasti pikkulapsen riemulla hehkuttanut ystävälleen vastauksena kysymykseen "Anna, mitä sä teet?" että "Kato löysin tälläsen, tässä on kaikki Disney-klassikot ja nyt otin siitä viisitoista kuvaa" :'''D

   Poista