tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sormuksen muotoisia unelmia

Iltaa!

Tääkin pikku palsta jäänyt ihan paitsiolle kun on pitänyt juosta sinne ja tänne ja käydä töissä ja opiskella ja auttaa frendin äidin 50vee kekkereissä.

Seliseliseli.

Nyt oli kuitenkin ihan pakko tulla kertomaan mun uudesta löydöstä.

Tiffany&Co.:n ikiomasta iPhone-appista!

Voitteko uskoa, että niillä on appi, jolla pystyy mallailemaan sormuksia sormessa? Miksi mä en oo löytänyt tätä aikaisemmin?! Oon aina niiden sivuilla surfatessa (ja uskokaa pois, niillä sivuilla on surffattu) tuskastellut kun ei noi karaattien koot sano mulle mitään eli ei mulla oo mitään käsitystä, minkä kokoisista sormuksista ja timangeista on kyse.

Houston, we don't have a problem anymore.Appi omalla paikallaan Fashion-kansiossa.
Toi turkoosin sävy on ehkä maailman kaunein. Haluaisin ton värisen "efekti"seinän joskus mun asuntoon.

Ja sitten ne mun sormuslempparit.The Tiffany Setting. Se kaikkein klassisin.

En oo ikinä aikaisemmin ymmärtänyt tollaisen yksittäisen timantin päälle, mutta nyt sen sormessa nähdessäni mieli muuttui saman tien. Toi on UPEA. Tolla kivellä on kokoa kahden karaatin verran (se yksi karaatti on ihan mitättömän kokoinen ja kolme karaattia on liian hillitön) ja hintaa niin paljon, että Tiffanyn nettisivuillakin pyydetään mitä ystävällisimmin olemaan yhteydessä lähimpään liikkeeseen, jos hintaa haluaa tiedustella.Round Brilliant with Pear-shaped Side Stones.

Tää on mun ultimate-lempparimalli. Yksi iso kivi ja kaksi pientä sivukiveä. Tässä tää kolme karaattia ei näytä yhtään liian isolta. Ton hinta lähenteleekin sit jo viittäkymmentä tonnia. Perus.


Sama malli kahdella karaatilla. Ei oo hullumpi tääkään. Tän hinta onkin sit "vaan" vajaa nelkyt tonnia.

Tulevaa sulhasta lohduttanee, että mun lempparivihkisormus (samalta puljulta hankittuna, tietysti) kustantaa vain 4500 euroa. Niitä ei löydy tosta appista, mutta malli on platinaa ja siinä on pieniä timantteja tasaisesti ympäri sormuksen sellaisten "kehysten" sisällä/välissä.

Tässä välissä todellisuus tosin soitti ja muistutti, että kannattaisi varmaan hankkia eka se poikaystävä, jonka kanssa kihlautua. Huoh. Noi on just noita sivuseikkoja, joihin jengi aina jaksaa takertua.

Kaveri kommentoi näitä mun sormushaaveita: "toivottavasti tällä sun tulevaisuuden poikkiksella on jo sormusrahasto pystyssä"

Niin no siis.

Mutta jos mietitään hyviä puolia, oonpahan ainakin suunnittelut nää tärkeimmät osuudet valmiiksi. Itse kosintaa en oo vielä kauheesti jaksanut ajatella. Tai sitä poikaystävää. Katellaan.

Mutta sitä jaksan aina ajatella, kuinka hemmetin hyvännäköiseltä joku noista sormuksista tulee näyttämään mun vasemmassa nimettömässä.

Ai ettien että.

Mun käsi tulee näyttämään niiiiin hyvältä sit joskus kun oon kihloissa. (Voiko sanoa että käsi näyttää hyvältä? Sovitaan että voi.)

Näihin materialistisiin mielikuviin ja unelmiin,

Anna


ps. mites toi "vaatimattomuus kaunistaa" -sananparsi? Voikohan sitä kompensoida esimerkiksi sillä, että oon tosi vaatimaton mun keittiövaatimusten suhteen? Mulle riittää, että siellä on jääkaappi, pakastin, hella, uuni ja pari kaappia. Vähän niin kuin jollekin riittää, että ylipäätään saa kihlasormuksen. Aika fifty-fifty menee mun mielestä.

2 kommenttia:

  1. Hahahah Anna mä en kestä sua! Tumppi varmaa sekois jos mä kattelisin jotain tälläsiä, mut voi, että sun kanssas:D Onneks sä voit sit hoitaa tän haaveilun munki puolesta:Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kato sinkkuna on helppo haaveilla kun ei tarvii pelätä säikäyttävänsä ketään :D Mut kyllähän sunkin pitää näitä jossain vaiheessa alkaa silmäilemään (vaikkei ehkä vielä). Mutta joskus tulevaisuudessa! :)

      Poista