tiistai 19. helmikuuta 2013

Arkielämää ja yksi hauska linkkivinkki

Heissan!

Mulla on ollut elämä aika kiireistä viime aikoina. Oon parhaimmassa tapauksessa lähtenyt kotoa ennen yhdeksää aamulla ja seuraavan kerran tullut himaan puoli kymmenen jälkeen illalla. Oon kuluttanut aikaani kirjastossa opiskellen ja duunia paiskien ja satunnaisesti urheillen. Kuinka jännittävää.

Tänään aamulla kirjastossa olin ihan liekeissä ja sain hurjasti aikaiseksi. Kun me pidettiin T:n kanssa tauko, löysin internetin uumenista seuraavan sivuston:

23 pictures of Justin Timberlake doing amazing, amazing things

En tiedä millaisessa mielentilassa taas olin, (tiedänpäs, Anna viisi vuotta -mielentilassa) mutta kun luin noita, nauroin puoliääneen niin paljon, että vedet vaan valui silmistä. Nauramista ei suinkaan hillinnyt se, että kaikkihan tietää että kirjastossa pitää olla hiljaa. Mä vaan nauroin ja itkin ja nauroin ja itkin, niin hauskoja noi musta oli.

Vaikka toi sivusto onkin ehkä vähän pilkallinen, mä ihan oikeesti tykkään JT:stä. Se on ihana. Tulisipa se(kin) keikalle Suomeen.

Tuli tänään ekan kerran vähään aikaan sellainen olo, että olisi kiva käydä pyörimässä kaupoissa ja ehkä vähän jopa shoppailla. Pitänee tosin ensin varata energiaa ja aikaa tota varten eli katellaan tota sit varmaan ensi kesänä.

Tänään pohdin myös sitä, miten kätevää (ja kivaa) olisi jos olisi oma sihteeri/assistentti! Tai no. Tääkin on vähän kakspiippuinen juttu. Sen pitäisi olla helskutin pätevä, että pystyisin varmasti luottamaan siihen, että se hoitaa hommansa. Tuppaan olemaan välillä vähän hankala (noin niin kun elämässä yleensä) kun mun mentaliteetti on monissa asioissa "mä teen ton kuitenkin ite paremmin". Ruoanlaitto on poikkeus. Paitsi että tein tänään ihan tajuttoman hyvää pastakanasalaattimix-asiaa, wuhuu!

Puhuttiin Sofian kanssa että treffattaisiin huomenna, jee! Tullaan varmaan ehkä mahdollisesti hengailemaan tähän mun luo, koska melkein aina kun nähdään, mä meen Sofian ja sen kämppiksen luo ja sit me kikatetaan ja katsotaan sivusilmällä Jersey Shorea. Siinäpä muuten vasta mukava aivot narikkaan -ohjelma.

Ohjelmista puheenollen, Oscarit jaetaan tulevana sunnuntai-yönä ja oon nyt jo niin innoissani! Toivoin duunissakin maanantaiksi iltavuoron, ihan vaan noiden Oscareiden takia (aion siis valvoa koko yön niitä katsoen). Onneksi yksi duunikaverikin intoilee noista, välillä musta tuntuu että oon ihan yksin tän Oscar-humun kanssa. Pitääkin alkaa valmistella kisakatsomo-evästyksiä kuntoon (lue: tehdä listaa siitä mitä haluan syödä).

Kelatkaa muuten, että helmikuu loppuu jo ensi viikolla ja sitten on maaliskuu ja se on kyllä jo ainakin puolikevät silloin! Pienet voitontanssit sille.

xoxo,

Anna


3 kommenttia:

 1. AnnaBanana, ei saa viel intoilla tosta maaliskuusta! En millään ehi kesäkuntoon :D::DD

  Ahahahahha nauroin tolle JT-sivulle iha laittoman paljo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää Liti, ei täällä ehdi kesäkuntoon kukaan muukaan :D tai ei ainakaan allekirjoittanut

   Poista
 2. NEWNEWS.FI - OPEN TO THE WORLD
  Aina ilmainen uutisportaali. Tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
  Uudenlainen tapa seurata uutisia Internetissä 24 tuntia päivässä. 365 päivää vuodessa.
  Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.
  Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.

  http://www.newnews.fi/

  VastaaPoista