keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Näin löydät kohtalosi "sokkotreffeiltä". Tai sitten et.

Helou!

Elävien kirjoissa ollaan, eikä todellakaan matkalla tuhannen ja yhden yön maahan uuden sulhasen kera. (I wish, kyllä kelpaisi lämpö ja aurinko. Mä en oo talvi-ihmisiä, en sitten yhtään.)

Siskon järkkäämät ns. "sokkotreffit" oli yhtä sekasortoa. Sofia ja sen poikkis ovat selvästi unohtaneet mennä jonoon kun hienotunteisuutta jaettiin.

When my friend tells me she wants to set me up on a
blind date so I feel more included


"Mun kohtalo" kuten Sofia asian KOVAAN ääneen ilmaisi, oli oikein mukava ja kivannäköinenkin, mutta ei meillä ehkä ihan synkannu kuitenkaan. Kyseinen herrashenkilö (Sofian poikkiksen ystävä btw) oli myös aika hiljaista sorttia, joka tietysti luo paljon kontrastia tälläiselle semi-äänekkäälle neitoselle.

Sofian vasta-argumentti: "Mutta sehän ei haittaa, koska sit sä voit puhua enemmän ja se vaan kuunnella."

Niin no siis.

Istuttiin vierekkäin (lue: mut työnnettiin puoliväkisin melkein sen syliin) ja Sofian poikkis tökki mua kyynerpäällä niin usein, että oon aika varma, että sain siitä mustelman.

Syvällisin keskustelu meidän kahden välillä oli sarjaa

Se: "Haluutko laittaa musaa tältä läppäriltä?"
Minä: "Joo voin mä, kiitti."

Hääkellot siis soi päivänä minä hyvänsä.

Surkuhupaisinta koko jutussa oli ehkä se, kun jälkeenpäin kuulin, että myös tämä mieshenkilö oli tiennyt, että meitä yritetään parittaa. Voi morjens. Se siis luultavasti pitää a) mua epätoivoisena ikisinkkuna ja b) Sofiaa ja sen poikkista sekopäinä (mitä ne kyllä vähän onkin, pus vaan murut!).

Eikä oo muuten lisännyt mua kaveriksi fb:ssä. Jännä juttu.

Onneksi paikalla oli muitakin (pari vanhaa kaveria) ja ilta oli hauska, vaikka joinkin vaan vettä ja teetä. Olin kotona pilkun aikaan ja nukuin pitkälle sunnuntaihin. Tota lauantai-iltaa lukuunottamatta en tehnyt viikonloppuna yhtään mitään. Nukuin, aloitin tän detoxin, kävin tapaamassa sitä mun kohtaloa, nukuin lisää ja katsoin leffoja. Ja näin T:tä, koska se lähti maanantaina Damiin.

Alkuviikon oon ahkeroinut töissä ja ajatellut ruokaa enemmän kuin varmaan koko viime vuonna yhteensä. No, tää kuuri loppuu perjantaina ja sitten pikkuhiljaa palaan taas "oikean" ruoan pariin.

Aloitin jopa pääsykoeopiskelunkin, sillee kevyesti ja hiljalleen. Oonpa mä reipas.

Eilen illalla iski kotikoti-ikäväkohtaus, joten luonnollisesti soitin mamalle, vaikka kello oli melkein yksitoista. Se ei onneksi ollut vielä nukkumassa ja me päädyttiinkin juttelemaan yli puoli tuntia ja mulle tuli paljon parempi mieli.

Oon myös tänään juhlinut mun ja tän mun Punavuoren asunnon (kotoisasti Punavuori Penthousen) kaksivuotispäivää (and still going strong!). Virallinen oikea päivä ehti livahtaa ohi ennen kuin sitä tajusin, joten päätin juhlistaa meidän syvää ja onnellista suhdetta tänään. Eli kotoilin kollarit jalassa ja join teetä ja hymyilin typerästi itsekseni kun mietin, kuinka kovasti tätä mun kotia rakastan. Oon tässä suhteessa oikein onnellinen eli ei ihme, ettei oo uusille poikkiksille löytynyt tilaa (tätä on hyvä vakuutella itselleen myös sitten kun ensi kerralla rakastun ja jos homma ei taas toimikaan).

Nyt reippailen tohon alakertaan AH:n luo iltateelle. Luvassa takuuvarmaa kikatusta ja snadia avautumista yhdestä jos toisestakin jutusta (esim. siitä kuinka pahasti mun latvat on kampaajan tarpeessa).

Keskiviikkoterveisin,

Anna

ps. Mä en kestä. Flow julkisti alkuviikosta ensimmäiset tulevan kesän artistit, joiden joukossa sillee vaatimattomasti mm. Of Monsters and Men ja Karri Koira!! Kiljuttiin T:n kanssa yhtä huutoa kun huomattiin toi. Oon sillee vähän innoissani keitä kaikkia muita ne on sinne saanut buukattua. Ja se mitä mä en kestä, on toi mun oma innostuneisuus Flowsta. En varmana osta monen päivän lippua, mun antihipster-ego ei ehkä kestäisi sitä (poikkeus sallitaan jos sinne tulee jotain superhyviä artisteja). Onneksi mä en omista hipsterivaatteita, ettei mee homma ihan överiksi.

pps. hauska liikkuva kuvalinkki täältä


4 kommenttia:

 1. Eiiii mä nään tän tilanteen kyl aika sieluni silmin :DDDD mä olisin varmaa menny vessaa, kiivenny ikkunast ulos ja ollu vaa tulematta takaisin. Kauhee ku naurattaa. No mut kai tollanenki pitää kokee, nii pääsee se miehen mitta venymään kaikkiin eri vaihtoehtoihin...

  ps. mun on pakko sanoo et sun pisteet putos vähä täst postauksest. Karri Koira?????!!! yääääk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä ei oo varmaan esitelty. Mä oon Anna ja mulla on (kaikkien muiden mielestä) maailman huonoin musiikkimaku :D Sitäpaitsi Lähe mun kaa ja Mammat riivaa on ihan huippukipaleita!

   Poista
  2. Kai Petri Nygård ja Stig on kans ihkui? :--D

   Karri Koira kuulostaa ihan saippuamainokselta. En tajuu miks mut aina ku kuulen jonku sen biisin mul tulee mielee ne Doven tytöt jotka läträä ihovoiteilla ja hehkuu :DD

   Poista
  3. Petri Nygård ei ihan iske (joskin se on myönnettävä, että kyllähän ne "rallatukset" jää kauheen kivasti soimaan päähän. Johtunee siitä, että kussakin biisissä käytetään vain noin viittä eri sanaa) mutta Stig on hauska! Ei kuulu ehkä lemppareihin, mutta olin sen keikalla Ruississa viime kesänä ja se on aika lungi tyyppi ja veti hyvän shown vaikka tiiän siltä noin kolme biisiä :D

   ps. päivän paras toi Karri Koira + Dove-mainokset :'''''''D

   Poista