sunnuntai 5. elokuuta 2012

le sunnuntai

Tänään:
Me tosin korvattiin le McDonald's-aamupala le kotiinkuljetetuilla pizzalla ja kebabilla.

Että hyvää huomenta vaan.

Kello on nyt viisi iltapäivällä ja ulkona on sairaaaaaaan lämmin ja mä meen nyt Koffiin hakemaan brunaa pintaan (lue: nukkumaan tehopäikkärit).

Eilen oli Kallio Block Partyt ja niiden jatkot ja se yksi kutsui mua tyttöystäväksi "hei lopeta se mun tyttöystävän vikittely" (NO MITÄPÄ?!) ja voi elämän kevät.

Käytiin AH:n ja poikien kanssa kanssa yhdessä Kallion baarissa, koska haluttiin mustikkashotit. Siis yhdet ainoat shotit.  Puhuttiin sitten portsari ympäri päästämään meidät ilmaiseksi sisään, koska "me käydään vaan nopeesti". Sitten me tavattiin yhden baarin edessä suloisia poikia Lohjalta/Turusta/Imatralta, jotka oli meitä varmaan neljä vuotta nuorempia mutta kauheen liikuttavia ja mukavia ne oli.

Kalliosta seikkailtiin keskustaan ja päädyttiin Bäkkärille. Oon siellä bleiserissäni ja helmet kaulassa edelleen yhtä sulava kuin kala aavikolla. Mutta oli hauskaa. Hirveen hauskoja baarimikkoja ja aikaisemmin tavattuja tyyppejä siellä ainakin on.

Tänään pitäisi selviytyä terdelle juhlimaan yhden ihanan tytön 20vee synttäreitä ja huomenaamulla meidän neljän hengen tyttöposse suuntaan kahdeksi päiväksi Tallinnaan.

Ihan hyviä tapoja viettää vikoja lomapäiviä.

Terkkuja,

le Anna

ps. kuva täältä


5 kommenttia:

 1. Hitsin pimpulat ku on jääny taas kommentointi! No mut ny skarppaan. Tyksin sun mökkikuvista ihan sikana tuossa pari postausta alempaa ja haet todellaki siihen Iholla-sarjaan tolla kuvalla :---D Nään sieluni silmin ku sun naama on bussipysäkeillä!

  ja ootteko edenny noin pitkälle sen miekkosen kaa! oijoi sul on kesäheila! (ja syksy.talviki on jees)

  darra-asiaan mulla on kans todettavaa; ite istuin tänää Antalyan lentokentällä ihan vitunmoisessa darrassa (okei, saatoin edelleen olla edellisillasta pienessä sievässä) ja rukoilin kuolemaa. Sit löysin Burger Kingin ja toi kuva!!

  ei mul mitää fiksuu ollu. sori!

  VastaaPoista
 2. :DDD Jotenkin todella jännittävä ajatus toi oma naama dösäreillä. Siinä sitte seisois ja odottelis bussia ja jengi kattois ympärillä että hetkinen.

  Ja siis me ei todellakaan seurustella ton ko. mieshenkilön kanssa, tää oli pelkkää kesäheilastelua (....ja humalatilaa, kröhöm)

  No terve. Mäkin haluan ulkomaille JA lämpimään! Kai rusketuit ihan överisti munkin puolesta (ja tsekkasit kaikki lähiseudun hottikset)!

  ps. yay youre back!

  VastaaPoista
 3. No lähiseudun hottikset halus mun kaa about naimisiin nii en oikee lämmenny ku en oo nii pitkälle sitoutuvaa tyyppii :((( Mut sit meen hakee Turkista jonku miekkosen jos ei kukaan mua huoli seuraavaa 10 vuotee! Rusketuin sillee et näytän about normaalilt suomalaiselt elokuussa (en rusketu yleensä i-k-i-n-ä nii tää on jo saavutus!)

  ps. olin aiemminki back mut en kehannu kommentoida joka postauksee ku kelasin et kelaat mun piinaavaan sua!! "taas toi liti kommentoi, lol, hankkis oman elämän :DDD" no enkä hanki, tää on iha jees! :D

  VastaaPoista
 4. kauhee määrä hymiöit. no, se on täää alkomahooli...

  pps. hirveen vaikee sul tää kirjaimentunnistus kommentoitaessa
  ppps. tai ehk se johtuu mun humalatilasta
  pppps. no vaikee silti!

  VastaaPoista
 5. HAHAHAHHAHAHAHA nää kommentit pelasti mun päivän :''''') kiitsa ja arvostan!

  VastaaPoista