tiistai 27. tammikuuta 2015

Päivän naurut


Mun on pakko tulla jakamaan eräs kuvasarja, johon törmäsin ajantapposivustojen jakamiskeitaassa eli Facebookissa. Joku kaveri oli jakanut linkin, jonka takaa paljastui Disney-prinsessoja, joille on muokattu realistiset hiukset. Olenkin aina pohtinut, että mitähän tuuheuttavaa shampoota Ariel käyttää, kun sen tukka on koko ajan pöyheä, jopa siellä veden alla.

Mua siis kikatutti etenkin tää todella paljon:

Ariel

Ariel with wet hair


Päivän toiset naurut aiheutin itse tänään ruotsin tunnilla kun neljän hengen ryhmissä taivutimme verbejä, joita piti sen jälkeen käyttää itsekeksimässään lauseessa, kukin vuorollaan. Kun vuorossa oli välja-verbi ja mulle osui kohdalle verbin preesensin taivutus ja käyttö, ensimmäinen lause, joka juolahti mieleeni, kuului seuraavasti:

"Jag väljer dig, Pikachu!"

On hienoa huomata, että yliopistotason ruotsintunnit ja kuuden vuoden ruotsin opiskelut sitä ennen eivät ole menneet hukkaan.

Kiitos päivän kolmansista nauruista kuuluu laulavalle seinänaapurilleni: tänään vuorossa oli Ricky Martinin Livin' La Vida Loca. On jotenkin aina yhtä hilpeää kuulla aikuisen miehen vetävän kappaleita laidasta laitaan sydämensä kyllyydestä. Mun seinänaapuri se vaan rokkaa tykimmin.

Toivottavasti hymähditte edes vähän. Olkoon viikkonne naurua ja kikatusta täynnä!

xx,

Anna

ps. ylläolevat kuvat plus lisää "Jos Disney-prinsessoilla olisi realistiset hiukset" -kuvia täällä (myös muokattu Jasmine nauratti!)

2 kommenttia:

  1. Mä pystyn niin samaistumaan tuohon laulavaan seinänaapuriin! Tai siis - sen kuuntelemiseen :D Meillä kun niitä on vielä kaks! Eilenkin makoilin vaan mukavasti sängyllä kuuntelemassa kun naapurin mies laulo samaa biisiä monta kertaa ja vieläpä niin tunteella että siinä melkein itekin herkisty.. noot. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha voi ei, ehkä sillä jäi levy päälle. Mutta hei: ohuet seinät kerrostaloissa - voi tutustua naapureihisi ilman oikeaa kontaktia! :D

      Poista