perjantai 27. toukokuuta 2016

Liikuttavia juttuja


Kaikin mahdollisin tavoin.


Harry Potter ja kuoleman varjelukset -kirjan viimeiset sivut. Palautin pari tuntia sitten pitkänpitkän esseen, jossa käsittelin Potter-kirjasarjaa (tämä ja ylimääräiset duunivuorot syynä hetken hiljaisuuteen täällä blogissa). Olen kahlannut kirjoja läpi monta päivää ja ajoittain unohtunut lueskelemaan niitä. Juuri ennen esseen palautusta luin viimeisen osan loppuun alkaen Harryn ja Dumbledoren kohtaamisesta King's Crossilla ja kyllä "Kaikki oli hyvin." sai kananlihalle ja silmät kostumaan, yhä edelleen kaikkien näiden vuosien ja kaiken tämän jälkeen. (Aina.)

Ylen tekemä artikkeli elämän tärkeimmistä paikoista, rakkaudesta ja muistisairaudesta. Muistuttaa oivasti, mihin kaikkialle rakkaus ulottuu ja kuinka vahva se pystyy olemaan.

Korkeasaaressa asuvan amurintiikerin kolme poikasta. Parin viikon ikäiset pennut voivat hyvin ja emo huolehtii niistä esimerkillisesti.


Auringonlaskun värjäämä Punavuori. Mä rakastan tätä paikkaa.

Ne hetket, kun poikaystävä ottaa mut unissaan kainaloon. Niistä on onni tehty.

Ville-Galle henkilönä, hänen Hartwallin keikkasnäppinsä ja niiden myötä JVG:n Paluu tulevaisuuteen -biisi.

Game of Thronesin The Red Wedding -jakso. Tähän mennessä pahinta mitä olen sarjassa nähnyt. (Ollaan vasta neloskauden puolessa välissä, älkää spoilatko!)

Kukkien vieminen tuparilahjaksi ja rakkaan ihmisen iloiset kasvot. Sisko muutti kesäksi Stadiin. Parasta.


Kun poikaystävä kokkaa mulle supermaistuvia pelmenejä ja blinejä. Ja huolehtii, että onhan mulle varmasti jääkaapissa kasvistäytteitä.

The Perks of Being a Wallflower -elokuva ja siinä soivat biisit. Katsomisen ja kuuntelemisen arvoisia.

xx,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti