perjantai 26. kesäkuuta 2015

I DID IT!!Hei kaikki.

Vaikka kello on jo tosi paljon ja vaikka sisko juotti mulle ihan liikaa skumppaa, mun oli pakko tulla kertomaan teillekin, että

MÄ PÄÄSIN HELSINGIN YLIOPISTOON!!!

Kirje kolahti postiluukusta tänään aamulla ja koskaan en ole joutunut tasaamaan hengitystä niin paljon kuin ennen sen avaamista. Ja kun sain kirjeen auki ja ensimmäiset lukemani sanat olivat "Opiskelijavalintaa koskeva päätös / Sinulle on myönnetty oikeus suorittaa.....", kyyneleet tulivat. Valtoimenaan.

Itkeä nyyhkytin onnesta puoliksi sohvalla, puoliksi lattialla ja lopulta kurkotin kohti puhelinta. Ensimmäisenä kaikista soitin nimenomaan siskolleni, sen jälkeen vanhemmille ja sitten alkoi whatsapp-viestittely muulle lähipiirille. Pian vastaanotin kiljuvia, innostuneita onnittelu-puheluita eikä kukaan liene yllättynyt, kun kerron kulkeneeni loppupäivän hymy korvissa asti.

Mulla on niin onnellinen, mutta myös epätodellinen olo. (Mua edelleen ihan vähän pelottaa, että joku tulee kertomaan, että tää onkin vitsiä kaikki.)

Musta tulee ihan oikeasti yliopisto-opiskelija. Se on niin maaginen ja ihana ja kutkuttava ajatus, että en vaihtaisi sitä mihinkään. Vihdoin ja viimein tää on totta eikä vaan pelkkää unelmaa.

Oi ja niin, meinasi ne faktat ihan unohtua. Aloitan opiskeluni tosiaan humanistisessa tiedekunnassa pääaineenani yleinen kirjallisuustiede enkä malta odottaa virallisten opintojen alkamista!

Mä olen niin onnellinen.

xx,

Anna

14 kommenttia:

 1. Oi, miten mukavia uutisia, pidin sinulle peukkuja! Itse odottelen vielä valintapäätöstä (samasta oppilaitoksesta itseasiassa)...
  Hauskaa kesänjatkoa ja opintojen alkamisen odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pidän sulle peukkuja, toivottavasti säkin saat mieluisia uutisia :) Tuu ehdottomasti kertomaan, jos päädytään samaan paikkaan opiskelemaan! Ja ihanaa kesää sulle myös!

   Poista
 2. (Vielä kerran) NIIN PALJON ONNEA, ANNA! Ihan huikeeta! (Mä niin tiedän ton fiiliksen, koska saadessani kuulla, että pääsin Kallioon pelkäsin jonkun tulevan kohta kertomaan, että nimilistoissa oli virhe. Huh, onneksi ei!) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Vilma, KIITOS! Meillä molemmilla on siis uudet koulukuviot edessä syksyllä, jee! :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon yliopistoon pääsystä, ihan huikee saavutus! Mulla oli kaks vuotta sitten ihan sama fiilis, kun luin hakusivuilta, että olin päässyt yliopistoon, enkä uskaltanu siks kertoa kellekään ennen kun kirje kolahti samana päivänä postiluukusta:D Senkin luin läpi varmaan kymmenen kertaa, koska olin vaan ihan varma, että oon vaan lukenu väärin... Mutta ei ollu virhettä, ja onneks ei ollut sullakaan, tosi paljon onnea vielä kerran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kiitos hurjasti Kristina! :) Mulla on edelleen välillä vähän epäuskoinen olo, on varmaan vielä ensimmäisenä yliopisto-päivänäkin. Oon melkein joka päivä lukenut ton "Tervetuloa opiskelemaan humanistiseen tiedekuntaan!" -lippulappusen ja hihkunut riemuissani. :D

   Poista
 4. Jes, suuret onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, paljon onnea koulupaikasta! :)

  VastaaPoista
 6. Jee, onnea ja tervetuloa humanistien maailmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Odotan innolla sukellusta humanisti-maailmaan :D

   Poista