lauantai 14. helmikuuta 2015

Some bunny loves you eli se olis ystävänpäivä tänään


Hei te kaikki siellä,

tulin vain pikaisesti näpyttämään teille ystävänpäivä-kuulumiset!

Palasin pari tuntia sitten lyhyeltä, mutta rentouttavalta reissulta kotikotoa. Vietin vuorokauden äidin lellittävänä, ja voin kertoa että tuli tarpeeseen! Nukuin yli 10 tuntia, höpöttelin äidin ja nuorimman siskon kanssa, söin paljon ja hyvää ruokaa ja join monta kupillista kahvia = täy-del-lis-tä.

Junan saavuttua steissille kipitin suoraan tapaamaan rakasta ystävääni, jonka kanssa kävimme ystävänpäivä-drinkeillä. Vaihdoimme kuulumisia ja paransimme maailmaa mojitojen äärellä.

Kulunut viikko on ollut melkoista tykitystä. Töitä on ollut tavalliseen, kokopäiväiseen tapaan, jonka lisäksi olen ollut kolmena iltana luennoilla ja tehnyt kaksi tenttiä. Onneksi ensi viikolla on hiihtolomaviikko eli ei yhtään koulua! Pelkkä töissä käyminen tuntuu suorastaan lomailulta, heh. Väliviikon jälkeen koulua on kolmena iltana viikossa vielä seuraavat kaksi viikkoa ja sitten alkaa suurin osa kursseista (tenttejä lukuunottamatta, APUAA) olla taputeltuina. Olen ajatellut jossain vaiheessa kasata postaukseksi vuoden aikana suorittamiani avoimen opintoja ja siihen liittyviä hommeleita, joku muukin kun saattaa joskus olla samassa tilanteessa kuin meikäläinen viime syksynä.

Ystävänpäivä-deittiä noin niin kuin romanttisessa mielessä mulla ei ole eikä tule, mutta en ole siitä lainkaan harmissani. Ystävissä (ja perheessä) riittää rakkautta yllin kyllin.

Seuraavaksi siirryn lempinaapurini/lempityttöni luo viinipullon kera, luvassa lienee pikkuisen bailaushommia. Mun tanssijalkaa on kyllä vipattanutkin jo niin monta viikkoa, että oli jo aikakin!


Ihanaa ystävänpäivää tänään ja myös kaikkina muina 364 päivänä vuodessa!

Suukko ja halaus,

Anna

ps. maailman söppeleimmät pupetoverit löytyivät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti