torstai 22. toukokuuta 2014

Ulkona paistaa aurinko, mä istun sisällä ja ajattelen
Pidän taukoa velvollisuuksista, istun sohvalla ja juon haalennutta kahvia. Kaapissa oli vain jotain pahaa suodatinkahvia, joten lisäsin siihen salaa maitoa ja lusikallisen sokeria, niin kuin tapasin aina tehdä ennen kuin tutustuin kahvien maailmaan ja oikeasti hyviin kahveihin. Vaikka kahvikupposeni on edelleen aika pahaa, siitä tulee tietyllä tapaa turvallinen olo. Tiedän, että jos ystävät näkisivät mun kahvin, he sanoisivat lämpimästi kiusoitellen "Anna juo taas sokerimaitoa kahvilla". Ajatus saa hymyilemään.

Pään sisällä on menossa sanojen taifuuni, niin paljon ajatuksia kaikesta. Keväästä, kesästä, ensi syksystä, jopa talvesta. Haikeita ajatuksia, iloisia ajatuksia, toiveikkaita ajatuksia, epätoivoisia ajatuksia. Viimeisimmille en ole antanut tilaa, vaikka helppoa se ei ole aina ollut. Ei todellakaan. Se on välillä ollut ihan hemmetin vaikeaa.

Mutta sitten mä hengitän ulos. Ja hengitän sisään. Ja ajattelen, että kyllä ne asiat järjestyy, aina jotenkin.

May all your hopes all turn out right, laulaa Ben Howard.

Ja niin tulee vielä tapahtumaan.

xx,

Anna


Kuva täältä

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä ihan mielettömän hyvä biisi, myös niihin epätoivoisiin hetkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Olin jo ehtinyt unohtaa tän kappaleen olemassaolon ja sit yhtenä päivänä tää tuli vastaan tyyliin Spotifyssa tms. ja voi sitä uudelleen löytämisen riemua!

      Poista